Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Superhrdinové a výpravy ke hvězdám


ikona
Mr. Hlad
captain americagodzillakongmarvelmickey7morgan freemanna obzorurobert pattinsonslingshot
S kým se porve Captain America? Co chystá režisér Parazita? Proč se znovu porvou Godzilla s King Kongem?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V kriminálním dramatu Úsvit objeví hrdinové v roce 1937 něco, co zcela a od základu změní jejich pohled na svět i na budoucnost jejich města. Ve sci-fi 57 Seconds se hlavnímu hrdinovi dostane do rukou stroj času, který ho dovede přenést o necelou minutu zpět. 

Sci-fi thriller od režiséra Parazita Mickey7 se bude točit okolo muže, jenž vyrazí na náročnou misi a po jeho smrti je jeho vědomí vždy přenesené do jiného těla. V animáku Wildwood se mladá dívka vydá hledat svého uneseného bratra. 

V komedii Plan B se zoufalá těhotná hrdinka rozhodne sbalit bohatého podnikatele a předstírat, že dítě čeká s ním. V Godzilla vs. Kong 2 se vrátí dvě obří monstra a postaví se hrozbě, která může zničit celé lidstvo i je samotné. 

V dramatu Summit Fever se skupina horolezců ocitne těsně pod vrcholem nejnebezpečnější hory na světě, kde zrovna vypukla divoká bouře. Ve sci-fi Slingshot se skupina astronautů vydá k měsíci Titan a cestou jim z toho začne trošku hrabat. 

Captain America: New World Order se kapitánem stane Falcon a čeká ho střet se superzloduchem jménem The Leader. V thrilleru The Kill Room se profesionální vražedkyně stane hvězdou uměleckého světa. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace