Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool oznámil návrat Wolverina


ikona
do_Od
DeadpoolHugh JackmanMarvelMCURyan ReynoldsWolverine
Ryan Reynolds ulovil do svého filmu nečekanou posilu.  

Marvel má těch miliard zjevně málo, a tak teď herec Ryan Reynolds nenápadně na svých sociálních sítích oznámil (nutno dodat svým typickým ironickým způsobem), že po zoufalé snaze přijít s nějakým parádním nápadem na třetí film dospěli k názoru, že nic nemají, a tak musí povolat zpátky do akce Hugh Jackmana. Jo, čtete dobře, nejedná se o žádný apríl, ani jiný hloupý žert, Hugh Jackman se vrací jako Wolverine (sbohem fanouškovsým přáním obsadit do role Tarona Egertona nebo Daniela Radcliffa), přičemž jej uvidíme řádit po boku Deadpoola už v roce 2024.

Snímek totiž dostal čerstvě i datum premiéry, které připadlo na 6. září 2024. Víc se o něm ale v tuto chvíli neví, ostatně Reynolds sám přiznal, že zprávu s Jackmanem nestíhali zajistit ani na nedávnou akcičku D23, projekt je tak zjevně ještě v plenkách, už jen fakt, že se ale Feigemu a spol. povedlo překecat zpátky Jackmana značí, že tady Marvel bude opět střílet zatraceně vysoko. Vlastně bych se nedivil, kdyby se atakovaly tržby tří Spider-Manů.

Snímek každopádně točí Shawn Levy podle scénáře tvůrců Bobových burgerů. Což zní jako děsivá kombinace, ale kdo ví, možná třeba přesně to teď buddy komedie s Deadpoolem a Wolverinem potřebuje. Film každopádně bude plnohodnotnou součástí MCU, jaké konkrétní plány s ním ale Marvel má, se nejspíš dozvíme až v příštím roce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace