Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #684 o Mandalorianovi a Harley Quinn


ikona
Mr. Hlad
harley quinnleatherfacemandalorianmarvelstar warsvíkendový výplach
Kolik let slaví Harley Quinn? Čeho se dočkáme v Mandalorianovi? A jaká bude hra s Leatherfacem?  

Podzimní výplach

Hračky týdne
Marvelu se daří. Nejen ve filmech a komiksech, ale samozřejmě i na streamu a dokonce i v oblastech, kde byste to možná nečekali. Teď vyhráli dvě ceny při hlasování o Hračce roku. Ten Groot vypadá docela dobře

Pinball týdne
Nejsem si jistý, jak moc jsou u nás populární flippery, ale já sám, když ho vidím, k němu v hospodě zamířím prakticky okamžitě. A to to hraju fakt blbě. A u tohohle kousku, který je inspirovaný bondovkami se Seanem Connerym, bych asi pár desetikorun z peněženky vytáhnul. 

Robot týdne
R2D2 a C3PO budou asi vždycky nejslavnější roboti z Hvězdných válek, ale BD-1 ze hry Fallen Order byl taky sympaťák. A tahle jeho loutka se taky povedla. 

Tanec týdne
Batman toho umí hodně, ale že by byl dobrý tanečník, to se asi úplně říct nedá. I když ono na ten tanec není moc času, když furt musí nahánět Jokera nebo mlátit Banea. A je to možná škoda

Analýza týdne
Seriál Andor sotva začal a na Disney+ už se pomalu chystají na návrat Mandaloriana. První upoutávka je venku a samozřejmě se k ní dostali lidé, kteří ji rozpitvali záběr po záběru, aby pak vykřičeli do světa, co nás možná ve třetí sezóně čeká. Tak se mrkněte sami. 

Narozeniny týdne
Harley Quinn slaví narozky. Na svět přišla před třiceti lety a dnes patří k nejpopulárnějším hrdinkám komiksového světa a daří se jí i na filmovém plátně. Důvodů slavit má zkrátka dost. A vy můžete spolu s ní. 

Komiks týdne
Blade Runner je značka, kterou zná každý filmový fanda. Máme za sebou dva filmy, pracuje se na seriálu, samotná předloha P. K. Dicka taky není úplně neznámá a vyšlo i pár komiksů. Teď se chystá další. V Blade Runner 2039 a Cleo Selwyn, která se objevila i v předchozích dílech, tu bude pátrat po replikantce, která byla vytvořena podle její zesnulé matky

Zápasník týdne
Před pár týdny jsme psali, že se Tom Hardy zúčastnil turnaje v Jiu Jitsu. A že ho vyhrál. Jenže on těch medailí chce víc, a tak se vydal na další turnaj. A vyhrál ho znovu. Jeho soupeři o něm mluvili s velkým respektem, že je to prý sympaťák, který jim rovnou řekl, ať zapomenou, co je zač a jdou mu po krku jako komukoliv jinému. Nikdo z nich na něj však neměl. 

Masakr týdne
Poslední Texaský masakr motorovou pilou, který měl letos premiéru na Netflixu, stál za prd. Leatherface se pokusí napravit si reputaci v herním The Texas Chain Saw Massacre a i když jsou trailery už nějakou dobu venku, teď už i víme, jak se to celé bude hrát. 

Duel týdne
Do_od se vás posledně ptal, v jaké roli máte nejraději Keanu Reevese. Celkem s přehledem to vyhrál Neo z Matrixu, hodně hlasů ale dostal i Constantine, John Wick nebo Kevin Lomax z Ďáblova advokáta. 

Dnes se odrazíme od Avatara, který se vrací i do našich kin. Zajímalo by nás, jaký film krom Avatara měl podle vás nejlepší 3D. Názvy pište do předmětu, v textu uveďte důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace