Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McGregor se vrhne na turistiku


ikona
imf
Ewan McGregorhugh jackmanthe tourist
 

Ale nebudou to tradiční přepadovky cestovních kanceláří a šplhání po nejrůznějších památkách. Ewan McGregor bude turistou ve městě, kde už dlouhá léta bydlí. Jak je to možné? Na to se budete muset zeptat Hugha Jackmana, jeho vykutáleného přítelíčka, který zjistil, že úředník McGregor je i na stará kolena suchar a chce mu ukázat krásy života, ještě než začne chodit na poštu pro důchod.

Co tahle cestovka zajistí? Výlet do míst, kterým jste se doposud vyhýbali obloukem. Spousta krásných dívek, chlastu a hazardních her. McGregor do nového světa skočí rovnýma nohama a než stihne objednat třetí skotskou s ledem, už má na krku ženu svých snů a dluh zaokrouhlený na dvacet milionů dolarů. Na "Kdybych to byl býval věděl, tak bych sem byl býval nechodil" už je trochu pozdě a navzdory tomu, že Jackmanova postava je právník, musí McGregor přejít na turistiku opravdovou. Jakmile totiž dlužíte ostrým chlápkům dvacet milionů, žádný paragraf vás neuchrání před pozinkovaným expresem do Pelhřimova. A tam nechce skončit nikdo.

Thriller The Tourist začne na podzim natáčet debutující Marcel Langenegger, podle scénáře Marka Bombacka (Godsend, připravovaný Die Hard 4), který je vzdáleně založen na podobných, opravdu existujících klubech, ve kterých vás oškubou o všechno. Film se odehrává v New Yorku, kde se bude s velkou pravděpodobností také natáčet. Hugh Jackman má mimochodem letos na kontě rovných šest filmů. Workoholismus v plném rozkvětu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace