Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rogue Squadron ze světa Star Wars má nejspíš utrum


ikona
Mr. Hlad
disneypatty jenkinsrogue squadronstar wars
Nejlepší piloti galaxie jen tak nepřiletí 

Seriál ze světa Hvězdných válek Andor má premiéru už dnes a vy byste si na něj rozhodně měli udělat čas, protože jde o něco trošku jiného, než nám nabídly ostatní show a popravdě něco takhle zajímavého a dobrého, co by na sobě mělo napsáno Hvězdné války, tu nebylo zatraceně dlouho. To jsou dobré zprávy, teď ale k těm špatným. Vypadá to, že tahle značka se zpátky do kin jen tak nepodívá. 

Sice se pořád mluví o Star Wars od Riana Johnsona, Taiky Waitiiho nebo Kevina Feigeho, ale tak nějak se přestává mluvit o Star Wars od Patty Jenkins. Její Rogue Squadron se měla točit okolo nové generace elitních pilotů, kteří zasednou do kokpitů X-Wingů a pokusí se stát nejlepšími piloty v galaxii, před nimiž by se mělo třást celé impérium. Aby taky ne, když byly u zničení hned dvou Hvězd smrti. Režisérka Wonder Woman měla film původně poslat do kin v prosinci 2023, pak však došlo na odklady. 

Za ty podle všeho mohly klasické „tvůrčí neshody“, což jsou dvě slova, pod která je možné schovat všechno. Jenže točit se nezačalo ani potom a Disney teď Rogue Squadron nenápadně odstranil ze svého výhledu filmů na příští měsíce a roky. Proč, to nechce nikdo říct, ale po tom, co kina naprosto ovládl druhý Top Gun, je docela překvapivé, že se na podobném příběhu nechtějí svézt Hvězdné války. A nebo naopak Disneymu došlo, že Patty Jenkins jednoduše nemá na to, aby dovedla natočit film schopný obstát vedle Cruisova hitu? Těžko říct. V každém případě pokud jste se těšili, můžete přestat. 

Původní Top Gun jsme probírali i v MovieZone Live Speciál

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace