Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje ve filmovém Gran Turismu?


ikona
Spooner
david harbourgran turismoNeill Blomkamporlando bloom
Kdo si sedne za volant v novince režiséra Neilla Blomkampa.  

V Sony a PlayStation Productions jsou asi namlsaní letošním slušným úspěchem filmového Uncharted, a tak hodlají do adaptací videoherních fláků šlápnout na plno. A nejvíce se šlape do pedálů v produkci hraného Gran Turisma. Hraná předělávka legendární závodní série byla oznámena teprve před pár měsíci, už se ale počítá s její premiérou v srpnu příštího roku, takže čeká tvůrce dost velký fofr. Zejména tedy režiséra Neilla Blomkampa, jenž se tak místo pokračování pecky District 9 bude věnovat autíčkům. A nyní už je i jasné, kdo se v závodních vozech sveze.

Gran Turismo totiž přibralo na palubu Orlanda Blooma a Davida Harboura ze Stranger Things, hlavním hrdinou pak bude vycházející mladý herec Archie Madekwe z post-apokalyptického seriálu See. Film pak bude vycházet z příběhu mladého kluka, který to dotáhl z hraní oblíbené hry až na závodní dráhu a stal se z něj profesionální závodník. Začínající jezdce si zahraje právě Madekwe, Harbour se pak zhostí role bývalého závodníka a hrdinova mentora. Bloom se ovšem za volant nepodívá, zahraje si totiž managera, který má za úkol co nejlépe prodat svět motorsportu. Na žádné velké hvězdy se tu tedy nesází, i když to tady možná ani nevadí. Nejdůležitější stejně bude, jak se podaří Blomkampovi natočit napínavé dění na okruzích. Snad z toho tedy vznikne závodní pecka, která neudělá značce ostudu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace