Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #683 o Bondovi a Spider-Manovi


ikona
do_Od
BatmanbitkyJokerkeanu reevesspider-mantraileryvíkendový výplach
Kolik Jokerů ještě dostaneme, jak si správně nastavit televizi, a co řekl expert na pašování drog k filmovým scénám o pašování drog? 

Výplach, který to nestihl na den Batmana

Krádež týdne

Jako bychom těch Jokerů měli málo, rozhodla se teď režisérka Vera Drew natočit dalšího. Háček byl v tom, že na to pochopitelně neměla žádné právo, za to ale oplývala velkou drzostí, když snímek The People's Joker přihlásila na festival v Torontu. Tam byl ovšem po jediné projekci okamžitě vyškrtnut z programu poté, co studio Warner Bros. poslalo režisérce údajně velmi naštvaný dopis. Ta se nicméně brání tím, že její film nemůže spadat pod duševní vlastnictví Warnerů, protože se jedná o jasnou parodii, Joker v ní je trans, a snímek si nikdo nemůže ani omylem asociovat s DC. Drew tak údajně chce film propagovat dál na jiných festivalech a doufá, že brzy najde i odvážného distributora. Tak asi hodně štěstí?

Upřímný trailer/Pitch Meeting týdne

Tak tohle je teprve filmový crossover, pod který bych se s radostí podepsal. Upřímné trailery totiž natočily upřímný trailer na Pitch Meetings, a celkem nepřekvapivě to bylo super easy, barely an inconvenience.

Špatné nastavení týdne

Sledujete rádi filmy z pohodlí vašeho domova? V pořádku, v současnosti už máme k dispozici takové technologie, že zastánci kin nemůžou proti těm domácím říct pomalu ani popel. Možná jste ale netušili, že řada televizí přichází s nějakým defaultním nastavením, které může váš filmový zážitek dost významně ovlivnit. A nikoli v tom dobrém smyslu.

Rekvizity týdne

Jak vznikají filmové rekvizity? Co všechno tvůrci musí upravit, odstranit, nebo naopak přidat, aby rekvizitiy byly pro herce bezpečné, a zároveň splnily svůj účel? To vše se teď dozvíte v následujícím šikovném videu od Insideru.

Herní leak týdne

Patříte mezi ty, co už deset let dokola hrají stále jednu a tu samou hru? Je ta hra GTA V? Tak to vás možná potěší první záběry z alpha buildu k jejímu veleočekávanému pokračování. Hra je očividně stále ještě v rané fázi vývoje, hned první scéna ale náramně připomíná jeden filmový prolog. Schválně, jestli uhodnete jaký.

Podcast týdne

No dobře, není to ani tolik podcast, jako spíš audiocomicbook, každopádně Batman: The Audio Adventures se vrací s druhou řadou, a pokud chcete trochu toho komiksového řadění mít v hlavě i ráno v tramvaji cestou do práce, pravděpodobně budete spokojení.

Remaster týdne

Nenapadá mě teď lepší videohra podle filmu, než je bondovka GoldenEye 007 z roku... ano, dívám se dobře, je to 1997 a já jsem už oficiálně starej! Klidně mě v diskuzi opravte, jestli znáte lepší, každopádně kultovní Zlaté oko se nyní dočká remasteru nejen pro Nintendo Switch, ale i novou generaci Xboxu. A já se zatraceně těším.

Animace týdne

O tom, že Spider-Man: Paralelní světy redefinoval animovanou tvorbu a posunul hranice novým vzrušujícím směrem už jste nejspíš slyšeli. Teď si ale můžete konečně poslechnout i proč a jak.

Pašování týdne

Jak autentické jsou scény s pašováním drog ve filmech? To vám teď prozradí expert, který v minulosti sám několikrát drogy pašoval. Jo, je hezké, když mají lidé kde zúročit své zkušenosti.

Duel týdne

Naposledy se vás Mr. Hlad ptal, jakou filmovou královnu máte nejradši. A vyhrála královna vetřelčí, tak snad to čte Bob Chapek z Disney a ihned odklepne nějakou hezkou sólovku.

Dneska se podíváme na kariéru Keanu Reevese. Za pár let ho totiž uvidíme zpátky v ikonické roli Johna Constantinea, a mě by teď zajímalo, v jakém filmu máte herce vlastně nejradši. Název do předmětu, v textu se rozepište, však to znáte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace