Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na 12 opic a Trainspotting


ikona
Mr. Hlad
12 opicaerobrad pittbruce willisdanny boyleewan mcgregorpopkulturní milníkyscalaterry gilliamtrainspotting
Klasiky v pražském Aeru i brněnské Scale 

Venku začíná být regulérně hnusně, takže přišel čas přestat flákat kino a vyrazit za kulturou. A ideálně do kina. My jsme si pro vás na druhou půlku září připravili hned dva kousky, které si rozhodně zaslouží pozornost i velké plátno, takže doufáme, že se alespoň jednou v tom kině potkáme. 

Napoprvé to bude solidní depka, která vám pořádně zamotá hlavy. Pustíme si legendární sci-fi Terryho Gilliama 12 opic, v níž Bruce Willis cestuje časem do minulosti, aby zachránil budoucnost. A cestou narazí na Brada Pitta nebo Madeleine Stowe. Kultovní podívaná bude k vidění v kině Aero už v pondělí 26. září ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady

Zkrátka ovšem nepřijdou ani Brňáci, pro které máme připravenou stejně kultovní podívanou, i když žánrově poněkud odlišnou. V brněnském Univerzitním kině Scala vás čeká pořádná šleha, pustíme si totiž kultovní Trainspotting. Legendární příběh o tom, jak se žilo a fetovalo v půlce devadesátek v Edinburghu nastartoval kariéru Dannyho Boylea a Ewana McGregora. A i po letech je to neskutečně intenzivní, vizuálně strhující, vtipná i krutá jízda. V brněnské Scale si to můžete ověřit na vlastní kůži už ve čtvrtek 29. září ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady. Těšíme se na vás. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace