Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pětka Avengers má scenáristu


ikona
Mr. Hlad
ant-manavengersjeff lovenesskangmarvel
Ant-Manův kámoš má další práci 

Těžko říct, jak jsou u Marvelu spokojení s výsledky posledních filmů. Loučila se Black Widow a představili se Shang-Chi nebo Eternals, ale na jejich návštěvnost měl vliv Covid, jen je otázka, jak velký ten vliv byl. Čtvrtý Thor už šel do kin v poměrně normální situaci, tržebně ovšem zaostává za očekáváním a co se týče kvality, tam je to fakt bída. Ještě letos bychom měli vidět dvojku Black Panthera, která uzavře čtvrtou fázi, a příští rok odstartujeme pátou. 

Ta začne s filmem Ant-Man and the Wasp: Quantumania a právě její scenárista Jeff Loveness dostal za úkol napsat scénář pro pětku Avengers, aby měl Destin Daniel Cretton co točit. Loeness má na kontě seriálový fenomén Rick a Morty, důležité ale možná bylo i to, že v jeho třetím Ant-Manovi se má pořádně představit záporák Kang. Jelikož má mít v pětce Avengers opravdu hodně zásadní roli a pořádně to rozjet, je asi dobře, že ho bude mít pod kontrolou jeden scenárista. V každém případě výsledek uvidíme v listopadu 2025, takže na psaní má Loveness času dost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace