Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Captain America našel záporáka


ikona
Mr. Hlad
anthony mackiecaptain americaleadermarveltim blake nelson
Od Hulka ke Capovi 

Vůbec Anthonymu Mackiemu nezávidím jeho současnou pozici. Jako Falcon byl v marvelovkách dost fajn, avšak převzít Captaina Ameriku po Chrisu Evansovi nebude žádná sranda. Ukázal to i seriál Falcon a Winter Soldier, který se nepovedl zdaleka tak, jak jsme doufali. Mackie má navíc tendenci objevovat se ve filmech, jejichž kvality nejsou úplně nejvyšší, a tak máme zkrátka malinko strach. Ale osobně mu držím palce a budu doufat. 

Pořádně se vlastně rozjede až v Captain America: New World Order, kde se vedle Mackieho objeví i Danny Ramirez, který se představil jako Joaquin Torres už v seriálu a říká se, že by se mohl stát novým Falconem. Ze seriálu dorazí i Carl Lumbly a vrátí se tak i jeho Isaiah Bradley, bývalý Captain America, dojde ovšem i na pár nováčků. Poprvé se představí izraelská superhrdinka a mutantka Sabra, ale hlavně víme, komu bude chtít nový Cap rozbít tlamu. A známe ho. 

Hlavním zloduchem se totiž stal The Leader a zahraje si ho Tim Blake Nelson. Ten si tuhle roli poprvé vyzkoušel už v Neuvěřitelném Hulkovi a je fajn, že ho Marvel znovu po letech vrací do hry. V Hulkovi si zahrál biologa Samuela Sternse, jenž ve filmu začal mutovat to ikonického komiksového záporáka s velkou hlavou a schopností telepatie, telekineze a značně zvýšenou inteligencí. Jak moc „komiksový“ ve filmu bude, těžko říct. Marvel si tyhle záporáky hlídá a představa, že by Nelson běhal po place s hlavou, která vypadá jak dýně, je trochu směšná. V každém případě jsme na něj zvědaví. A uvidíme ho 3. května 2024. 

---

Připomeňte si naše starší MZ Live Speciál, kde jsme řešili Iron Mana. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace