Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Marvelovští drsňáci a návrat Axela Foleyho


ikona
Mr. Hlad
bardobeverly hills copeddie murphyjohn woomarvelmaster gardenerna obzorusilent nightthunderbolts
Jakou týmovku chystá Marvel? Je Eddie Murphy pořád ve formě? A zvládne John Woo po letech pořádnou hollywoodskou akci?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V romantice After Everything zjistíte, jak prožíval svou první velkou lásku tajemný Hardin, který tak trápí hlavní hrdinku populární série. V dramatu Master Gardener bude hlavní hrdinka zjišťovat, jak zvládnout milovanou práci a nadbíhání svého šéfa. 

Alejandro G. Iñárritu se v dramatu Bardo vrací do Mexika a jeho hrdina prožívá existenciální krizi, kvůli které hodlá znovu objevit své kořeny. Hrdinou dramatu Muž, který stál v cestě bude František Kriegel, který se rozhodl nenechat se zlomit Sovětským svazem. 

V akční Silent Night se bude Joel Kinnaman mstít pod dohledem režisérské legendy Johna Woo. Marvelovka Thunderbolts pošle do akce tým složený z antihrdinů a drsňáků v čele s Black Widow a Winter Soldierem. 

Drama Běžná selhání se bude točit okolo trojice žen, které řeší zásadní životní krizi v době, kdy se v jejich městě začínají dít podivné věci. V dramatu Foe se podíváme do světa, kde kvůli ekologické katastrofě mizí úrodná půda. 

Ve čtvrtém Policajtovi v Beverly Hills se po letech vrací Eddie Murphy ke své nejslavnější roli. Snad to ve svém věku zvládne. V komedii Mafia Mamma zjistí hlavní hrdinka, že má po smrti dědečka šéfovat mafii. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace