Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #682 o Batmanovi a démonech


ikona
Mr. Hlad
batmanbullet trainconjuringdoctor strangemidnight sonssupermanvíkendový výplach
Kde můžete zadarmo koukat na animáky od DC? Jak se dělaly triky k Doktoru Strangeovi? A kdo nás málem strašil ve V zajetí démonů?  

Úchvatný výplach

Výstava týdne
Studio Laika dělá jedny z nejzajímavějších filmů současnosti. A obvykle na ně skoro nikdo nechodí, což je škoda. Pokud ale patříte mezi fandy Koralíny, fantasy Kubo a kouzelný meč nebo dobrodružné podívané Norman a duchové a budete mít v následujícím roce cestu do New Yorku, možná by stálo za to stavit se v tamním Musem of the Moving Image

Stream týdne
Blíží se Batman Day a u DC se rozhodli to pořádně oslavit. Na Youtube tak najdete stream, kde permanentně běží jejich animované filmy a seriály. Sice zaměřené na děti, ale proč ne? Titans Go!, DC Super Hero Girls nebo Batman Unlimited určitě zvládnou zaujmout i pár dospěláků.

Triky týdne
Ať už si o dvojce Doctora Strange myslíte cokoliv, Sam Raimi odvedl dobrou práci minimálně co se týče audiovizuální stránky věci a s triky se docela hodně vyblbnul. ILM asi zase muselo dělat přesčasy. 

Démon týdne
James Wan udělal terno s jeptiškou, kterou představil ve své sérii V zajetí démonů. Děsivá bytost se dočkala vlastního spin-offu a příští rok dorazí dvojka, jenže málem jsme byli bez ní. James Wan měl totiž v původně v plánu použít úplně jinou potvoru

Hra týdne
Marvelovská tahová strategie Midnight Sons se pomalu ale jistě blíží, a tak je potřeba začít machrovat s tím, kdo se v ní objeví a co bude umět. Prostor teď dostala kouzelnice Scarlet Witch. A mohla by s ní být sranda. 

Figurky týdne
Bullet Train s Bradem Pittem je jeden z těch filmů, u kterých trailery trochu kecaly, co diváky kině čeká. A nakonec z toho byl jeden z nejzábavnějších filmů léta. Samozřejmě za to vedle skvělé akce a nečekaně vychytralého scénáře můžou i hrdinové a vy je teď můžete mít doma

Divák týdne
Black Adam se sice teprve chystá do kin, ale pár šťastlivců už mělo šanci vidět ho na testovacích projekcích, kde se sbírají ohlasy a tvůrci zjišťují, co se líbí a co ne, aby s tím mohli na poslední chvíli třeba ještě něco udělat. A občas si na takovou akci zajde i sám Dwayne Johnson

Malování týdne
Kreslit ikonického Spider-Mana je i pro elitu mezi kreslíři dost prestižní věc. U jeho skákání a akrobatických kousků se totiž můžou celkem dost vyblbnout, ale taky to může být pořádná dřina, jak vám potvrdí John Romita Jr., Joe Quesada a Humberto Ramos. 

Smrt týdne
Je to třicet let, co komiksovým a vlastně celým kulturním světem otřášla událost, na jakou fandové nebyli připravení. Superman zemřel. Nejslavnější a největší komiksový hrdina to prostě nedal a přepisovala se celá komiksová historie. A lidi, kteří v tom tehdy měli prsty, vám řeknou, proč si myslí, že byla tak zásadní. 

Duel týdne
V minulém výplachu nás zajímaly vaše oblíbené malé historické filmy. Verhoevenovo Maso a krev, netflixovský Král, Černá smrt, Solomon Kane, ale třeba i české Údolí včel jsou rozhodně dobré tipy. 

Dnes by nás zajímalo, jaká skutečná nebo fiktivní filmová královna byla podle vás nejlepší. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace