Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixarovka V hlavě vyfasuje dvojku


ikona
Spooner
disneypixarv hlavě
Mladá holka bude mít zase v hlavě bordel. 

Tento víkend probíhá konference D23, na které Disney představuje své blížící se filmy i nově ohlášené projekty ze všech možný značek od Star Wars až po Marvel. A samozřejmě nemohlo být vynecháno ani slavné a stále renomované studio Pixar. To se v posledních letech (s výjimkou Rakeťáka) zaměřilo na výrobu originálních filmů, nových značek a lidé od lampičky dali sympaticky od sequelů ruce pryč. Jenže jejich novinkám se zase tolik nedařilo, a i když šlo kvalitativně stále o velmi příjemné kousky, na nejslavnější díla se filmy typu Frčíme, Duše či Proměna úplně nechytaly. A tak si u Pixaru asi řekli, že je na čase zase jednou vsadit na jistotu.

Na D23 bylo tedy oznámeno, že se pokračování dočká kritiky i diváky milovaná pecka V hlavě, v níž se musí emoce v čele s Radostí a Smutkem postavit velkým výzvám a pomoct malé Riley v nelehkém životním období. A asi vám nemusíme říkat, že z toho vznikla výborně napsaná, vyspělá a dojemná pixarovka, kterou od té doby studio s lampičkou vlastně kvalitativně nepřekonalo. V druhém díle pak bude Riley již teenagerkou a známí hrdinové v její hlavě se musí vyrovnat tím, že se do hry dostávají nové emoce. Jaké to budou, můžeme zatím jenom tipovat. 

Na projekt bude opět dohlížet Pete Docter, na režijní pozici ho ale nahradí nepříliš zkušená Kelsey Mann, která má na kontě scénář k průměrnému Hodnému dinosaurovi. Doufejme tedy, že Docter bude na výsledek dohlížet trochu více a nebude se jednat o další zbytečný sequel ve stylu Aut či Hledá se Dory. Co myslíte, potřebuje zrovna V hlavě pokračování?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace