Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Rockyho a Rockyho IV


ikona
Mr. Hlad
aerodolph lundgrenencyklopedie akčního filmuivan dragorockyrocky balboasylvester stallone
Rocky Balboa přijede do Aera 

Je čas na klasiku na velkém plátně. A dáme si rovnou dvě. Rocky Slyvestera Stallonea je jedno z nejslavnějších sportovních dramat a dost možná nejlepší role, jakou kdy Sly měl. Taky si ji napsal jako scenárista přímo pro sebe a odmítal lukrativní nabídky, aby ji přenechal někomu jinému. Udělal dobře. A z popularity Rockyho Balboy žije víceméně dodnes, má za sebou šest filmů, dvakrát se objevil v Creedovi a i když slibuje, že ve trojce ho neuvidíme, většina z nás doufá, že kecá. 

My si teď pustíme Rockyho rovnou dvakrát. Během jednoho jediného večera tak dostanete možnost vidět legendární jedničku, ve které Slyův druhořadý boxer dostane životní šanci bojovat o titul šampióna a byli z toho tři Oscaři včetně toho za Nejlepší film. A hned potom si pustíme Rockyho IV, v němž se už vysloužilý boxer vydá do Sovětského svazu, aby se tu mezi provazy střetl s nekompromisním likvidátorem Ivanem Dragem, kterého si zahrál boží Dolph Lundgren. Zatímco jednička je seriózní drama, čtyřka je absolutní crowd pleaser. Dost příležitostí k potlesku ale budete mít u obou filmů. 

Rockyho a Rockyho IV promítáme jako vždy v pražském kině Aero v rámci Encyklopedie akčního filmu a to už v pondělí 12. září. Jednička startuje v 18:00 a lístky na ni můžete koupit tady, čtyřka pak ve 20:15 a vstupenky kupujte zde. A pokud byste chtěli jít na oba díly, což pochopitelně doporučujeme, je tu cenově výhodnější lístek na obě klasiky. Krom spousty boxování vás pak čeká i nějaký ten úvod a pár informací ze zákulisí natáčení. Takže dorazte, těšíme s na vás. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace