Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Black Adama a hrdina Kingsmanů jdou do akce


ikona
Mr. Hlad
carry onjason batemanjaume Collet-Serrataron egerton
Egerton, Bateman a tajemný a hodně nebezpečný balíček 

I když se okolo třetích Kingsmanů zatím nic zajímavého neděje, Taron Egerton si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce a zájmu. Po tom, co se spálil s Robinem Hoodem, si napravil reputaci s biografií Eltona Johna Rocketman, na Apple TV+ se objevila jeho hodně povedená minisérie Volavka, letos má mít premiéru drama Tetris o vzniku snad nejslavnější videohry všech dob a pořád se o něm dost hlasitě mluví jako o možném nástupci Hugha Jackmana v roli Wolverina. Čas si ale najde i na jiné věci a docela zajímavé. 

V Thrilleru Carry On si zahraje chlapíka s naprosto nehrdinským jménem Ethan Kopek. Ten pracuje na letišti a kontroluje, jestli u sebe cestující nemají něco kovového nebo nevezou až příliš mnoho tekutin. Znáte to, prostě ti lidi, co vás kontrolují před nástupem. Jenže během vánočního frmolu se s ním jeden z cestujících pustí do řeči. A začne ho vydírat. Ethan má dostat na palubu letadla tajemný balíček a pokud to neudělá, bude to pro něj mít hodně ošklivé následky. 

Egerton v tom samozřejmě nebude sám, vyděrače si v Carry On zahraje Jason Bateman, který už dávno ukázal, že je v thrillerech možná mnohem zajímavější než v komediích. Režie se pak ujme Jaume Collet-Serra, jenž ještě letos pošle do kin komiksovku Black Adam, na kontě má ale i žraločí Mělčiny, první Orphan a spoustu filmů s Liamem Neesonem. Obvykle těch lepších. Natáčení by mělo skončit ještě letos a pokud půjde všechno podle plánu mohli bychom Carry On vidět na Netflixu už příští rok. 

---

Vytáhni v hospodě: Wolverine by pro Egertona byl jistě zajímavý herecký úlovek, ale s X-Meny už koketoval. Bojoval o roli Cyclopse v X-Men: Apocalypse, kterou nakonec dostal Tye Sheridan. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace