Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #681 o Top Gunu a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
demolition mankeanu reevesmimonir2d2star warssylvester stallonetop gunvíkendový výplach
Co mají společného Maverick a Luke Skywalker? Jak vypadá nová hra z Gothamu? A co postavil Cival v pražské Folimance?  

Pořádný výplach

Oblíbené filmy týdne
Keanu Reeves je v současné době jedním z nejpopulárnějších lidí v Hollywoodu. Fandové milují jeho Johna Wicka a internet videa, ve kterých se chová anticelebritovsky. Je to prostě sympaťák. A má i celkem dobrý vkus na filmy

Song týdne
Novinka Adama Sedláka BANGER. sbírá nadšené reakce ze všech stran a pomalu se chystá do kin. Adam Mišík se tu pokouší stát hudební hvězdou a natočit pecku s S. Barracudou. Jak se jim povedla, můžete posoudit sami. 

Trailer týdne
Fandové Harryho Pottera dostanou letos herní výlet do Bradavic Hogwarts Legacy. A teď se můžete podívat, jak budou vypadat jednotlivé koleje. A přemýšlet, do které se přihlásíte. 

Veřejný prostor týdne
Možná jste před pár lety zaznamenali, že v parku Folimanka v Praze 2 vyrostl R2D2. A možná taky víte, že v tom měl prsty Cival. Čas byl ale neúprosný a ikona Star Wars se začala rozpadat, takže letos došlo na zásadní facelift. A navíc dostal i dva kámoše v podobě Mimoňů. Prohlédnout si je můžete na našem Facebooku

Záporáci týdne
Hra Gotham Knights, ve které budete chránit Gotham v kůži Batmanových kámošů, se blíží a je tu další trailer, který se tentokrát zaměřuje na zloduchy. Dorazí Soví tribunál, ale i Harley Quinn nebo Mr. Freeze. 

Piloti týdne
Podobnosti ve smrtelně nebezpečné misi v Top Gun: Maverick a závěru Epizody IV Hvězdných válek si asi všiml každý. Ale ne každý kvůli ní sestříhal takhle efektní video. A těch podobností bylo v Maverickovi nakonec možná i víc, než byste čekali. 

Naháč týdne
Asi málokdo z nás touží po tom mít doma nahého Sylvestera Stallonea. Pokud vám ale zrovna něco takového v životě chybí, máte možnost to napravit. V Austrálii totiž jeden nahý Sly z Demolition Mana visel na stropě restaurace Planet Hollywood a teď byl po letech nalezený

Gameplay týdne
A dáme si Gotham Knights ještě jednou. Zatímco první video představilo padouchy, tohle druhé vám ukáže, jak se bude nová komiksová hra hrát. No… bude se hrát jako série Arkham, že jo, to všichni víme, ale i tak se na něj podívejte. 

Jména týdne
Když budoucí rodiče až příliš milují nějaký film nebo seriál, může to mít ošklivý vliv na jejich rozhodování o tom, jak by se měl jmenovat potomek. Vinnetou Vomáčka se asi fakt nechce jmenovat nikdo, ale on ani Thanos Kropáček to nebude mít v životě snadné. V každém případě disneyovské produkce slouží budoucím rodičům jako docela velká inspirace

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kdo by podle vás měl hrát v biografii Hany Zagorové. A Anaya Taylor-Joy je zatraceně zajímavá volba. A ta Alena Mihulová taky. 

Dnes by nás vzhledem k blížící se premiéře Jana Žižky zajímalo, jaký malý historický film máte nejraději. Názvy pište do předmětu, v textu důvody. Co je „malý středověký film“ vám definovat nebudeme, ale Troja a Statečné srdce to fakt nejsou. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace