Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Supervojáci, šílení miliardáři a Stephen King


ikona
Mr. Hlad
channing tatum,zoe kravitzchris pinejamie foxxna obzorupoolmanpussy islandrobert de nirotin soldier
Co chystá na svém ostrově Channing Tatum? Zastaví Jamie Foxx supervojáky? A jak zvládne Chris Pine režii?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Insidious: Fear the Dark se hrdinové budou muset poprat s duchy, kteří jdou tentokrát po krku jejich vlastnímu synovi. V Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again se populární série vrací v nové animované podobě. 

Jamie Foxx bude v akčním Tin Soldier vyrábět supervojáky, kteří ale úplně neposlouchají. V pokračování hororu podle Stephena Kinga Řbitov domácích zvířátek se opět podíváme na hřbitov, jehož obyvatelé se občas vrací mezi živé. 

Biografie Rustin bude vyprávět příběh aktivisty, který v šedesátých letech zorganizoval obří pochod za práva homosexuálů. Chris Pine si v Poolman vyzkouší režii a bude zjišťovat, kdo chce Los Angeles připravit o vodu. 

V thrilleru Geechee se Andrea Riseborough odstěhuje z města na ostrov, kde ji ale straší duchové jejích sousedů. V thrilleru April 29, 1992 bude zoufalý otec zachraňovat svého syna před zuřícím davem. 

V thrilleru Pussy Island se mladá servírka zamiluje do miliardáře, který vypadá jako Channing Tatum. Až příliš pozdě zjistí, že to byla sakra velká chyba. V hororu Starve Acre zjistí dva manželé, že jejich syn se začíná chovat velmi podivně. A brzy se začnou dít děsivé věci. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace