Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Přichází Satan láká první herce


ikona
Mr. Hlad
first omenomenprequelpřichází satan
Kdo změří síly s Damienem?  

Hollywood se rád vrací k zavedeným značkám bez ohledu na fakt, že tyhle návraty jsou obvykle naprosto zbytečné. Nebo snad znáte někoho, kdo by nutně potřeboval vidět prequel hororové klasiky Přichází Satan!, která letos slaví čtyřicet šest let? No, ale dostanete ho. 

Původní pecka Richarda Donnera, v níž Gregory Peck adoptoval s manželkou chlapečka, z něhož se vyklubal antikrist, je dodnes jedním z nejnapínavějších hororů vůbec. Dočkal se několika pokračování a v roce 2006 i remaku, který se točil u nás. Ten vydělal obstojné peníze, ovšem výraznější dojem nezanechal. V každém případě značka tak nějak pořád žije, ale hlavně díky slávě jedničky. Takže je čas začít ji zase ždímat. 

O prequelu se mluví už chvíli a když ho měl režírovat Antonio Campos, tvůrce netflixovského Ďábla, byli jsme i celkem zvědaví. Nakonec ale bude The First Omen točit seriálová Arkasha Stevenson. A bez hvězd se asi budeme muset obejít i u herců, protože hlavní roli teď dostala Nell Tiger Free, která se objevila ve Hře o trůny nebo seriálu Servant. O příběhu zatím nikdo moc konkrétně mluvit nechce, podle všeho však zjistíme, jak se Damien vůbec dostal na svět a že to byl pořádný sígr ještě před událostmi Přichází Satan! Ale asi by to chtělo, aby se tvůrci co nejdřív vytasili s něčím, co by naznačilo, že jejich prequel bude něčím víc než jen snahou vyždímat pár dolarů ze slavné značky. Zatím to tam nevidíme. 

---

Vytáhni v hospodě: Hlavní roli v Přichází Satan! odmítl William Holden, který nechtěl hrát ve filmu o Satanovi. Když se ze snímku stal hit, velmi ochotně kývl na sequel. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace