Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #680 o Predátorovi a Pánovi prstenů


ikona
Mr. Hlad
batgirllord of the ringspredatorrings of powerspider-manvíkendový výplach
Co je nebezpečnější než Predátor? Jak se nahrávají dialogy k Aquamanovi? A jak zní seriálový Pán prstenů?  

Poslední prázdninový výplach

Mrzení týdne
Olivia Wilde brzy pošle do kin hodně zajímavě vypadající thriller To nic, drahá, ale teď se na ní valí jeden problém za druhým. A ozval se i Shia LaBeouf. Ten si měl původně zahrát roli, kterou nakonec dostal Harry Styles a dlouho se mluvilo o tom, že dostal padáka. Jenže to vypadá, že to tak úplně nebylo. A že už si řekl, že ho nebaví to poslouchat

Medailista týdne
Před nedávnem jsme v pražském Aeru promítali vynikajícího Warriora, ve kterém v MMA zápasí mimo jiné Tom Hardy. A že mu to vlezlo pod kůži dokazuje fakt, že u jiu jitsu zůstal. A že v něm soutěží a podle všeho mu to celkem jde, protože teď na jednom z turnajů vybojoval první místo. 

Hvězda týdne
OK, o hvězdě už asi nemluvíme. Respektive byl by zázrak, kdyby se Armiemu Hammerovi povedlo vrátit se tam, odkud spadnul. Přitom měl velmi solidně našlápnuto stát se v Hollywoodu velkým hráčem, ale… no byl to trochu magor. Tak se jeho vzestup a zasloužený pád na držku připomeňte. 

Fanda týdne
Joaquin Castro je americký kongresman z Texasu a možná i velký fanda DC. Nedávno se totiž vyjádřil ke kauze s Batgirl, jmenovitě k Leslie Grace, která je podle jeho slov talentovaná a měla se objevit v hlavní roli velké komiksovky. A ta teď putovala do koše, aby ji bylo možné odepsat z daní. Problém je samozřejmě složitější a některé americké politiky údajně znervózňuje  spojení WarnerMedia a Discovery, protože se bojí, že by to mohlo vést k menšímu prostoru pro herce jiné než bílé barvy pleti. Ale zatím jde spíš o takové hlasité stěžování než o cokoliv jiného. Castra nejspíš jednoduše mrzí, že neuvidí Batgirl a že Grace si na šanci stát se hvězdou bude muset počkat. 

Muzikál týdne
Baz Luhrmann teď slaví s Elvisem, na kterého se hodně chodí a už teď se o něm mluví jako o žhavém kandidátovi na Oscary, pochopitelně to ale není jeho první pokus natočit film, který by stál na hudbě. A když to zkoušel posledně, vylezlo z toho Moulin Rouge. Podle následujícího videa nejlepší muzikál jednadvacátého století. S tím se nedá než souhlasit. 

Predátor týdne
Arnoldova parta z Predátora je asi největší banda drsňáků, co se kdy na plátně objevili. Přesto je mimozemský lovec lebek celkem bez problémů vykosil a osudnou se mu stalo až střetnutí jeden na jednoho s jejich velitelem. Jenže v džungli číhají i horší věci než predátor. 

Soundtrack týdne
Už za pár dní bude mít premiéru nejdražší seriál všech dob Pán prstenů: Prsteny moci. Na internetu to zatím vypadá, že si k němu hardcore fandové hledají cestu docela složitě, na druhou stranu první reakce lidí, kteří ho viděli, jsou víc než spokojené. Soundtrack se ale líbí víceméně každému, tak si ho pusťte taky. Třeba na Spotify

Kostým týdne
V minulém výplachu jsme psali o tom, že v PC verzi herního Spider-Mana, mimochodem sakra dobré hry, se můžete převtělit i do Stana Lee. Tím ale evidentně nekončíme, fanouškovská komunita teď vypustila do světa kostým, který na sobě nosil Peter Parker v Spider-Man: Bez domova. 

Nahrávání týdne
Dvojka Aquamana byla nedávno odložena, takže si chvilku počkáme, ale Yahya Abdul-Mateen II už stihl nahrát svoje dialogy ve studiu. A jelikož jeho Black Manta nosí přilbu, která ovlivňuje, jak moc je nebo není slyšet jeho hlas, musel si před mikrofonem trošku pomoct

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kam byste příště rádi poslali Predátora. Zábavu by si podle vás užil ve viktoriánské Anglii s Jackem Rozparovačem, v obou světových válkách, mezi samuraji ve feudálním Japonsku, mezi piráty nebo při souboji se sériovými vrahy. Uvidíme, co vymyslí Hollywood. 

Dnes bychom chtěli vědět, koho byste nejraději viděli v hlavní roli filmového životopisu Hany Zagorové. Vybírejte z českých i hollywoodských hvězd. Jména pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace