Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí videoherní BioShock?


ikona
Spooner
bioshockfrancis lawrencenetflix
Netflix a režisér Hunger Games opět spojí síly. 

S videoherními adaptacemi se po solidním úspěchu Uncharted či Ježka Sonica trochu roztrhne pytel a se svým příspěvkem z herního světa bude chtít po úspěšném animovaném seriálu Arcane podle League of Legends přijít i Netflix. Streamovací platforma se navíc ujala dosti velké značky – úspěšného BioShocku. Oblíbená série velmi šikovně kombinovala nejrůznější žánry včetně hororu a sci-fi, nabízela skvělý příběh a hlavně nám ukázala výrazná dystopická města typu podmořského Rapture a oblačné Columbie. Nic jiného než velkolepé podání s výrazným vizuálem a bohatou výpravou se tedy asi nečeká. A na Netflixu konečně našli režiséra, který by se o to měl postarat.

Tím vyvoleným bude Francis Lawrence, jenž má na kontě většinu dílů Hunger Games, neúspěšnou Rudou volavku, sci-fi Já, legenda a na Netflixu ještě letos uvidíme jeho fantasy Slumberland, v níž se objeví Jason Momoa. A jak je vidět, u streamovací služby se coby tvůrce osvědčil a nejspíš díky tomu dostane další štědrý rozpočet. Na natáčení si však ještě chvíli počkáme. Lawrence má totiž aktuálně plné ruce s natáčením prequelu Hunger Games s podtitulem The Ballad of Songbirds and Snakes.

Do prací na BioShocku by se tedy měl pustit ihned po skončení natáčení. Scenárista Michael Green (Logan: Wolverine, Blade Runner 2049) tak má zatím dost času na to dokončit scénář. Zatím není jasné, zda se bude jeho příběh odvíjet od událostí z her, nebo se vydá svou vlastní cestou. S Lawrencem na palubě však začíná být tato předělávka přeci jen o něco zajímavější.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace