Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři si pojistili Reevese, Batgirl dostala pohřeb


ikona
do_Od
BatgirlDavid ZaslavMatt ReevesThe BatmanWarner Bros.
Odklady nadcházejících filmů, pohřební projekce Batgirl a světýlko naděje v podobě smlouvy s Mattem Reevesem. 

Poprvé pod novým vedením uzavřelo studio Warner Bros. Discovery exkluzivní smlouvu se specifickým filmařem. Není jím nikdo jiný než režisér Matt Reeves, který má na kontě dva filmy z velebené série Planeta opic a taky čerstvě reboot Batmana s Robertem Pattinsonem a Zoe Kravitz. Reeves tak nyní může nazývat Warnery svým domovem, pod novou smlouvou si navíc bude údajně moci točit, co se mu zachce. V následujících letech se nicméně hodlá věnovat zejména budování svého netopýřího univerza. Kromě již potvrzené dvojky, kterou píše se scenáristou Mattsonem Tomlinem, ještě chystá seriálový spin-off s Tučňákem na HBO Max, a údajně stále jedná i o možném spin-offu z Arkhamu.

Zatímco však nový šéf David Zaslav zkouší vzbudit důvěru ve studio podepsáním jednoho zvučného jména, série nešťastných rozhodnutí a taky neblahých dopadů nové politiky šetření pokračuje. Nově tak bylo oznámeno, že letošní komiksárna Shazam! Hněv bohů dorazí až v březnu příštího roku, kdežto druhý Aquamana se odsouvá až na Vánoce 2023. Pět let od premiéry jedničky, fráze "kuj železo, dokud je žhavé" Warnerům zjevně nic neříká. Jak nicméně uvedl jeden z novinářů serveru The Hollywood Reporter, je to dáno i tím, že studio jednoduše nemá peníze na to, aby mohlo ve zbytku roku uvést více jak tři filmy. Letos už nás tak čeká jen Black Adam, Don't Worry Darling a jakási komedie House Party, co měla původně zamířit na Max. Bída střídá bídu.

No a to nejsmutnější na závěr. Na veřejnost prosákly informace, že studio tento týden pořádá na svém pozemku soukromé projekce nedokončené a hodně nešikovně zrušené Batgirl. Film se údajně promítá insiderům, managementu a lidem ze štábu jako forma rozloučení, než snímek nadobro poputuje do něčího trezoru, od něhož následně budou zahozeny klíče. Buď to, nebo bude film rovnou zničen na důkaz toho, že jej studio skutečně nehodlá nikdy vydat, aby tak mohl být zcela odepsán z daní. Taková negativní publicita kvůli mrzkým dvaceti mega... jasně, sice si Warneři pojistili Reevese, v posledních dnech a týdnech ale spálili tolik mostů, že z tohohle se bude kdysi milované studio vzpamatovávat ještě velmi dlouho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace