Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v nové Planetě opic?


ikona
Spooner
Owen Teagueplaneta opicwes ball
Návrat mezi opičáky se blíží. 

Od konce nové trilogie Planety opic, v níž sehrával hlavní roli opičí hrdina Caesar, uplynulo už pět let, legendární franšíza ale samozřejmě žije dál. Režisér Wes Ball, jenž je podepsaný zejména pod sérií Labyrint, už totiž nějaký pátek pracuje na zcela nové kapitole ikonické značky a kravaťáci z 20th Century Studios, tedy respektive Disneyho, jsou údajně ze směru, jimž se chce tvůrce vydat, zcela nadšení. I když detaily o příběhu pro nás stále zůstávají pod pokličkou. Ballovy plány jsou tak v plném proudu, natáčení začne možná už ke konci letošního roku, a tak se aktuálně hledají ideální herečtí představitelé. A jedna zásadní role už byla dokonce obsazena.

Ball už totiž našel představitele hlavní opičí role, kterou tentokrát už nebude oblíbený Caesar. Postavy se zhostí prakticky neznámým herec Owen Teague, jenž se objevil v hororu To či minisérii The Stand. Obsazení digitální postavy se nemusí zdát na první pohled tak podstatné, v případě Planety opic se ovšem může stát jméno člověka v motion capture oblečku velmi zásadní. Všichni moc dobře víme, jak moc uvěřitelnou a skvělou postavou se zmiňovaný Caesar díky mixu výtečné digitální stránky a bezchybného výkonu Andy Serkise stal. Teague tedy před sebou bude mít solidní výzvu, ostatně stejně jako Wes Ball. Známější herecké představitele pak čekejme nejspíš až mezi lidskými hrdiny, jejichž casting je v plném proudu. Co myslíte, dokáže Ball navázat na skvělou předcházející trilogii?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace