Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rudá Sonja má novou tvář


ikona
Mr. Hlad
m.j. bassettmatilda lutzred sonjarudá sonja
Konečně pořádně drsná fantasy?  

Fantasy žánru se v poslední době docela daří, i když spíš v televizi. Brzy uvidíme seriálového Pána prstenů, Hra o trůny se teď vrátila se svým prequelem a do světa Harryho Pottera se podíváme alespoň ve hře Hoggwarts Legacy. Takže je to celkem fajn, pouze fandové drsnějších fantasy příběhů mají utrum a Hollywood od nich po neúspěchu Conana s Jasonem Momoou dal ruce pryč. Ale to se teď mění. 

Drsňačka Rudá Sonja, která se byla inspirovaná díly Roberta E. Howarda, autora Conana, už za sebou jeden film má, ale nejspíš by na něj všichni rádi zapomněli, takže druhý pokus si určitě zaslouží. Na plátna kin ji nedostal Robert Rodriguez ani Bryan Singer, vypadá to však, že M.J. Bassett bude mít víc štěstí. Před pár měsíci to vypadalo, že si hlavní roli zahraje Hannah John-Kamen z dvojky Ant-Mana, ta ovšem projekt opustila. Bassett teď ovšem oznámila náhradu. 

Novou Rudou Sonjou bude Matilda Lutz, která se objevila v hororu Kruhy, mnohem víc ale zaujala ve francouzském brutálním revenge flicku Pomsta. Jako rudovlasá drsňačka by mohla být zajímavá. Vedle ní se pak objeví Wallis Day, která si zahrála větší role v seriálech Batwoman nebo Krypton a ztvární tu její nevlastní sestru Annisiu. Dál se tu objeví třeba Robert Sheehan z Umbrella Academy, gigant Martyn Ford nebo zápasník MMA Michael Bisping. Produkce už začala a točit se má v Bulharsku a v Řecku. 

---

Vytáhni v hospodě: M.J. Bassett už s fantasy a Robertem E. Howardem zkušenosti má. Natočila povedeného, ale nepříliš úspěšného Solomona Kanea. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace