Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Epická sci-fi Zacka Snydera dostane sequel


ikona
Spooner
netflixrebel moonzack snyder
Zack Snyder z Netflixu jen tak nezmizí. 

Asi všichni víte, že filmografie Zacka Snydera nám v posledních letech zrovna radost nedělá a loňskou Armádu mrtvých jsme dost prozívali a navrch nás z ní bolely oči. Jenže u svých příznivců je Snyder za boha, Netflixu přináší velká čísla, a tak si bude moci i nadále točit svá vysněná díla a obří projekty. Tím nejnovějším je ambiciózní sci-fi Rebel Moon, které by mělo být velkolepou válečnou řežbou inspirovanou snímky Akiry Kurosawy, v níž mladá žena naverbuje skupinku vesmírných válečníků, aby osvobodili její planetu ze spárů mocného diktátora.

V hlavních rolích se pak objeví Charlie Hunnam, Ray Fischer, Djimon Hounsou, Anthony Hopkins, Sofia Boutella a coby záporák Ed Skrein. Snyder, jenž chtěl námět původně protlačit do světa Star Wars, ale nevyšlo mu to, by pak chtěl okolo filmu vytvořit universum plné spin-offu a sequelů. A Netflix mu to zase sežral i s navijákem a ještě před dotočením snímku už zde podle všeho dostal zelenou druhý díl. Podle oficiálních úředních dokumentů z Kalifornie už se zde totiž pomalu chystá natáčení Rebel Moon 2. Podle zprávy zde hodlá Netflix utratit 83 milionu dolarů a dostane díky tomu daňovou úlevu ve výši 17 mega.

Natáčení prvního dílu má přitom trvat zhruba do listopadu. Dá se tedy předpokládat, že produkce sequelu bude následovat jen krátce poté. Streamovací služba tak hezky pokračuje ve své tradici malinko unáhleného schvalování všemožných sequelů, spin-offů a rozšiřování světů u filmů, které přitom nějak nadšené ohlasy nesbírají a vlastně je ani tolik nezajímají. Nebo snad s napětím očekáváte další tituly ze světa Armády mrtvých? Tuším, že většina z vás spíš ne. Ale třeba v Netflixu při pohledu na natáčení vidí něco, co my ne a tuší, že tentokrát se jim před očima kutí opravdová sci-fi pecka, co si ihned zaslouží přídavek. Budeme tomu muset věřit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace