Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monumentální western Kevina Costnera nabírá obsazení


ikona
Spooner
HorizonKevin CostnerSam WorthingtonSienna Miller
Westernový opus vítá první zajímavá jména. 

Herecký veterán Kevin Costner se s režií v posledních dvou dekádách dost flákal. Ostatně, svůj poslední autorský projekt Krajina střelců natočil před 19 lety. Nyní se ovšem hodlá vrátit za kameru v megalomanském stylu. Jeho novinka Horizon bude totiž aspirovat na největší westernový opus všech dob, jenž se bude skládat ze čtyř téměř tříhodinových filmů a režisér je hodlá posílat do světa vždy po čtvrt roce. Sága by se pak měla odehrávat během 15 let, v období zahrnující občanskou válku a osidlování západu. Výlet na drsný Divoký západ bychom pak měli dostat z mnoha rozdílných úhlů pohledu, kovboji a jejich ženami počínaje a indiánskými kmeny konče. Ve filmu by se pak měla objevit až 170 postav. A Costner už obsadil první z nich.

V ambiciózním projektu se totiž objeví Sienna Miller, která potřebuje výraznou roli jako sůl, Sam Worthington, jenž se letos díky druhému Avatarovi možná dočká menšího comebacku, a také Jamie Campbell Bower, který o sobě dal nedávno hlasitě vědět ve čtvrtých Stranger Things. Zkrátka žádné mega hvězdy, ale spíš sázka na spolehlivá jména, jež by mohla do Costnerova nekompromisního Divokého západu skvěle zapadnout. Detaily jejich postav zatím nejsou známy. Dá se však očekávat, že další známé tváře budou vzhledem k obřím ambicím projektu a rozsáhlému obsazení přibývat. A doplní tím samozřejmě i samotného Kevina Costnera, který se kromě režie svého srdcového filmu ujme i jedné z hlavních rolí. A my jsme už teď pekelně zvědaví na výsledek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace