Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororová série Saw dostane další šanci


ikona
Spooner
saw
Kdysi populární hororová značka to i přes komerční neúspěchy nevzdává.  

Doby, kdy byla krvavá franšíza Saw komerční jistotou a továrnou na peníze, jsou už nějaký pátek pryč. Série se po majstrštyku Jamese Wana vydala sice přímočarou cestou co nejkrvavějších a nejodpornějších brutalit s přepálenými zvraty, do sedmého zářezu to však producentům vycházelo a neslo obří balík peněz. Jenže pak přišly dva pokusy o reboot, jež skončily dost neslavně. Na matného Jigsawa už si dnes většina lidí snad ani nepamatuje a snaha o nová krvavá dobrodružství v podobě propadáku Spirála strachu: Saw pokračuje, v němž se chtěli tvůrci přiblížit kultovnímu Sedm, dopadla i díky pitvořícímu se Chrisu Rockovi hodně tragikomicky. Jenže ani série dvou failů neodrazuje producenty od toho zkusit to znovu.

Ano, Saw se zase vrátí, celkově už podesáté a do kin by to měl stihnout na Halloween příštího roku. O příběhu se toho zatím moc neví, vzhledem k negativním reakcím na minulý díl s Chrisem Rockem se však dá očekávat, že se bude Spirála strachu ignorovat a čeká nás pokus o další reboot či návrat ke kořenům. Tuto možnost by ostatně podporovalo také jméno režiséra. Za kameru si totiž opět sedne Kevin Greutert, jenž režíroval šestý i sedmý díl a na několika dalších se podílel. Producenti pak hlásí, že chtějí vyslyšet přání skalních fandů a poučit se z chyb. Že by nás čekal návrat k laciné gore jistotě? Necháme se překvapit. Mají podle vás brutální hry záporáka Jigsawa a jeho nástupců ještě vůbec co nabídnout?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace