Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #678 o Sandmanovi a Secret Wars


ikona
do_Od
Kevin CostnerkomiksyMortal KombatSandmanSecret Wars
O čem vypráví komiksy Secret Wars, jak se liší komiksový Sandman od toho seriálového a která slavná hra oznámila návrat? 

Tučný výplach

Pokračování týdne

Michael Mann konečně vydal svůj knižní prequel a zároveň sequel k legendární krimi Nelítostný souboj, kniha Heat 2 je tak čerstvě v prodeji a vy si ji můžete objednat třeba zde. Kromě jiného se v ní pak dočtete o tom, jak se Chris (Val Kilmer) a Charlene (Ashley Judd) seznámili, nebo co se s Chrisem dělo po konci jedničky.

Animák týdne

Na hraný sequel k loňskému Mortal Kombatu si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, animovaná tvorba studia Warner Bros. nicmémě pokračuje směle dál a fanoušci Kombatu se tak už brzy dočkají nového turnaje (nebo minimálně několika hromadných rubaček).

Rozdíly týdne

Kultovní komiks Sandman spisovatele Neila Gaimana se konečně dočkal nejen adaptace, ale podle všech náznaků dokonce skvělé adaptace, a tak teď pochopitelně bude nějakou dobu populární číst i komiksovou předlohu. Pokud se vám do toho ale z nějakého důvodu nechce, můžete se aspoň mrknout na to, jak se hraná verze liší od té kreslené.

Vaření týdne

Do premiéry poslední epizody seriálu Better Call Saul už zbývá jen pár hodin a pro fanoušky Breaking Bad univerza to bude doslova konec jedné velké a moc, moc, moc hezké éry. Tvůrce seriálu Vince Gilligan už pak potvrdil, že jeho další projekt nebude mít s drogovým podsvětím Nového Mexika nic společného, kdyby ale přece jen někdy mělo vzniknout něco dalšího, asi nebudu sám, kdo by si přál návrat Lala Salamancy. A po zhlédnutí následujícího videa by to klidně mohlo být jenom v podobě jeho vlastní kuchařské show.

Komiksová historie týdne

Těžko tomu věřit, ale už za tři roky nás čeká snímek Avengers: Secret Wars, jedna z nejslavnějších komiksových linek Marvelu se tak dočká zpracování, a byť se můžeme v tuhle chvíli pouze domnívat, jak moc nebo naopak málo bude věrné předloze, filmaři jím budou chtít jednoznačně konkurovat minimálně Avengers: Endgame. Pokud každopádně nevíte, o čem vlastně Secret Wars jsou, následující video to shrnuje celkem pěkně. Pochopitelně čekejte spoilery.

Ochutnávka týdne

Která celebrita má nejlepší víno? Tak na tuhle otázku se teď rozhodl najít odpověď nikoli TedGeorge, ale jiný známý someliér André Hueston Mack.

Kritika týdne

V následujícím videu se nebudou ani tolik hodnotit filmy a výkony Brada Pitta, jako spíš jeho účesy. Koneckonců málokterý herec tolik ovlivnil pánskou módu jako právě on.

Herní návrat týdne

Zatímco fanoušky Harryho Pottera tento týden zklamalo oznámení, že se nová hra Hogwarts Legacy odsouvá až na únor příštího roku, fanoušci kultovního RPG Gothic mohli slavit, poněvadž byl oznámen remake jedničky. Atmosférický teaser máte níže.

Rozbor týdne

Je to už pár dní, co u nás na Disney+ vtrhl nový film z predátořího univerza, a soudě dle reakcí ze světa se Prey povedlo natolik, že se brzy nejspíš dočkáme oznámení dvojky nebo minimálně dalšího spin-offu. Teď se každopádně můžete podívat ještě na malý rozbor věcí, které vám třeba v Prey unikly.

Duel týdne

Minulý týden se vás kolega Mr. Hlad ptal, jaký film máte od Martina McDonagha nejraději. Vyhrálo podle očekávání V Bruggách, ale Tři billboardy nebyly o moc pozadu.

Dneska se podíváme na Kevina Costnera. Ten za pár týdnů začne točit svůj ambiciózní western Horizon, mě by každopádně zajímalo, v jaké roli herce máte nejradši a proč. Název filmu do předmětu a v textu se můžete rozepsat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace