Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První samostatný film Ethana Coena nabírá obsazení


ikona
do_Od
Ethan CoenfilmGeraldine ViswanathanMargaret Qualleyrežie
Joel to zkusil s Denzelem, koho si vybral brácha Ethan? 

Tak to vypadá, že to s tím režijním důchodem v podání legendárních bratří Coenů nebude zase tak horké. Po Joelovi se totiž k samostatnému projektu rozhoupal konečně i jeho brácha Ethan, který nyní chystá zatím nepojmenovaný lesbický road trip ve spolupráci s Working Title a Focus Features. Stejně jako v případě černobílého Macbetha s Denzelem Washingtonem pak bude tento snímek prvním samostatným projektem v kariéře mladšího z Coenů.

Film, o jehož zápletce se ví jen to, že bude inspirovaná tvorbou režiséra Russe Meyera, má se odehrávat v sedmdesátých letech minulého století, a být jakýmsi lesbickým výletem, který Coen a jeho žena Tricia napsali zhruba před dvaceti lety, už nicméně našel ústřední hvězdy. V hlavních rolích se tak objeví herečky Margaret Qualley a Geraldine Viswanathan.

Coen a jeho žena pak pochopitelně snímek rovněž i produkují, přičemž natáčení se plánuje někdy na začátek podzimu. Co se pak výběru hereček týče, režisér se údajně setkal s mnoha více či méně známými uchazečkami za poslední týdny, a nikdo neměl lepší chemii než výše zmíněné slečny. Údajně byly tak dobré, že se máme těšit na něco vskutku speciálního. No, není to úplně film, jaký bych od Ethana Coena čekal, ale o to víc mě to vlastně zajímá. A snad to bude i o něco diváčtější než poslední snímek jeho bráchy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace