Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Špióni, vyhazovači a zoufalí svatebčané


ikona
Mr. Hlad
brendan fraserbrothersgal gadotheart of stonejake gyllenhaaljosh brolinna obzoruroad houserussell crowescarlett johansson
Koho zmlátí Jake Gyllenhaal? Zachrání Gal Gadot svět? A zvládne Scarlett Johansson další svatbu svojí matky?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu The Pope's Exorcist si Russell Crowe zahraje exorcistu, který pro Vatikán provedl sto tisíc vymítání. V thrilleru On a Wing and a Prayer dostane pilot malého letadla infarkt. A přistát teď musí cestující. 

V remaku akční klasiky Road House nahradí Patricka Swayzeho Jake Gyllenhaal. A jeho úkolem bude seřezat každého, kdo by chtěl dělat binec v jeho baru. V hororu The Home zjistí Pete Davidson, že obyvatelé domova důchodců, kde pracuje, mají ošklivé tajemství. 

V komedii Brothers od režiséra Palm Springs si Brendan Fraser a Josh Brolin zahrají dva velmi odlišné bratry. Scarlett Johansson přijíždí v My Mother's Wedding na třetí svatbu své matky Kristin Scott Thomas. A čeká ji střet s minulostí. 

Emilia Clarke a Chiwetel Ejiofor se v The Pod Generation rozhodnou mít dítě. A využít k tomu nejnovější vynález, který ale možná trošku zlobí. Ve sci-fi romanci If You Were the Last se do sebe zamilují dva astronauti, kteří zůstali ve vesmíru bez naděje na jakoukoliv záchranu. 

Gal Gadot bude ve špionážním akčňáku Heart of Stone pátrat po zařízení, které může ohrozit celý svět. V thrilleru Operation Napoleon bude mladá právnička odhalovat tajemství letadla z druhé světové války. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace