Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co plánují Tom Cruise a režisér Mission: Impossible?


ikona
Spooner
Christoper McQuarrieLes GrossmanMission: Impossibletom cruise
Spolupráce Cruise a Christophera McQuarrieho nekončí. 

Tom Cruise a Christoper McQuarrie – dvojice, která k sobě už téměř 15 let patří téměř neoddělitelně jako noc a den. Hollywoodská hvězda se s talentovaným tvůrcem poprvé potkala na place válečné Valkýry, po níž následoval Jack Reacher: Poslední výstřel, který jejich budoucí plodnou spolupráci vykopl na plno. McQuarrie je tedy díky tomu od pátého dílu režisérem všech Mission: Impossible a podílel se i na většině dalších Cruiseových titulů včetně letošní dvojky Top Gunu, která stále válcuje světová kina. I když neoddělitelné duo stále natáčí osmé dobrodružství Ethana Hunta a do toho režisér pořád pilně pracuje na sedmičce, věční parťáci už vyhlížejí své plány do budoucna. A vydají se v nich poněkud netradičním směrem.

Cruise a McQuarrie totiž mají aktuálně v hlavě tři projekty, do nichž by se mohli po dalších dvou dobrodružstvích Ethana Hunta pustit. Svou první novinkou by však měli zůstat akčnímu žánru poměrně věrní. Dosud nepojmenovaný projekt má být totiž svěží akční značkou, jež bude koketovat i s jinými žánry, a mohl by odstartovat novou franšízu. Jejich druhý kousek ale zamíří do zcela jiných vod – muzikálu. Hudební kousek s důrazem na taneční čísla by nám měl představit Cruise v hlavní roli. Snad tento muzikálový výlet dopadne lépe než nepovedené a právem zapomenuté Rock of Ages, kde hollywoodská hvězda ztvárnila jednu z vedlejších rolí.

Třetí kousek však vzbuzuje největší zvědavost. Uvažuje se totiž nad návratem Lese Grossmana, populární postavy z Tropické bouře. Zatím však není jasné, zda se tlustý a extrémně sprostý producent dočká vlastní sólovky, nebo bude jeho charakter využit v jiných filmech této dvojice. Tak jak tak bychom si Grossmanův návrat dali s velkou chutí. Všechny kousky jsou zatím ale v rané fázi a není jisté, zda se jich všech nakonec dočkáme. Ke všem z nich by měl ale napsat scénář právě McQuarrie. A bude mít na to nejspíš i chvíli čas, jelikož po dotočení osmé nemožné mise by konečně mělo dojít na Cruiseovu cestu do vesmíru s Dougem Limanem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace