Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Policie obvinila Ezru Millera z vloupání


ikona
do_Od
alkoholEzra MillerpolicieThe FlashvloupáníWarner Bros.zločin
Ezra Miller má na kontě další průšvih. Kdy už si studio řekne, že má dost? 

Herec Ezra Miller se vždycky někde objeví, udělá nějaký zločin, a pak zase zmizí, jako by to byl nějaký komiksový záporák. Přitom má dodnes hlavní roli (!) superhrdiny Flashe v jedné z největších chystaných komiksovek nadcházejících let. I proto je vlastně dost zarážející, že zatímco herec se do hledáčku policie v posledních několika měsících dostal ne jednou, ne dvakrát, ne třikrát, ale podle dostupných informací dokonce čtyřikrát (!), a čerstvě navíc čelí obvinění z vloupání, zní mezitím z producentského tábora Warnerů slova, jak je všechno v zemi Flashe v pohodě. Ano, tohle skutečně před pár dny prohlásila Barbara Muschietti poté, co byla zrušena Batgirl. „Flash je v pohodě."

Inu, vermontská policie to vidí jinak a díky záběrům z bezpečnostních kamer nyní po stížnosti na vloupání oficiálně obvinila herce z toho, že se vkradl na cizí pozemek a tam následně odcizil několik lahví alkoholu. Miller se tak má koncem září objevit před soudem. A možná to nebude jediná návštěva, herec totiž čelí ještě obvinění z napadení, přechovávání zbraní, nelegálního pěstování trávy, manipulování teenagerů a kupy dalších věcí, které nechcete, aby vyplouvaly na světlo, když máte za pár měsíců poslat do kin pekelně drahý blockbuster v čele s tímhle labilním jedincem.

Znovu se tak otevírá otázka, jak dlouho dokáže studio mlčet a dělat, že Ezra neexistuje, než konečně vydá nějaké prohlášení. Jak dlouho, než sáhne po nukleární možnosti a Millera jednoduše vyhodí a scény s ním přetočí. V tuto chvíli totiž celé PR oddělení Warnerů musí pracovat přes čas, aby přišlo na to, jak vylepšit obrázek studia, které za jediný týden zruší hned dva velké superhrdinské projekty s latinskoamerickými protagonisty, ale potížistu Millera nechá i přes takhle skandální obvinění nadále v hlavní roli.

- - -

Vytáhni v hospodě: Podle posledních zpráv měla Batgirl zhruba stejné výsledky testovacích projekcí, jako první verze Black Adama. O zachování „kvality" tak studiu zjevně zase tolik nešlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace