Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #677 o Spider-Manovi a kozách


ikona
Mr. Hlad
league of super petsspider-manthorvíkendový výplach
Jaké kostýmy vystřídal během šedesáti let Spidey? Jak vznikaly kozy pro Thora? A jakou práci má Mark Hamill?  

Letní výplach

Varování týdne
Pamatujete si, jak před lety bylo na každém DVD videovarování o tom, že vypalovat filmy se nemá a že to je stejné, jako kdybyste někomu ukradli kabelku nebo auto? Bylo to tak otravné, že se na to nedá zapomenout. A podle všeho se to dost minulo účinkem

Pavučiny týdne
Spider-Man střílí pavučiny. To asi víte, jenže zatímco ve filmech v kreativitě drží trošku zkrátka, v komiksech se s pavučinami umí celkem vyblbnout. I když kdyby Tom Holland střílel z rukou kyselinu, asi by to už PG-13 nebylo. 

Trailer týdne
Upoutávka na Andora zase vlila fandům Hvězdných válek do žil trošku optimismu. Bylo to potřeba a vypadá to, že tentokrát bychom mohli dostat o dost lepší seriál, než byl Obi-Wan Kenobi. A fandové samozřejmě upoutávku řádně rozpitvali. 

Soundtrack týdne
Animák DC Liga supermazlíčků v kinech nezazářil tak moc, jak si jeho tvůrci přáli, ale pokud patříte mezi fanoušky, nebo prostě jen potřebujete nějakou novinu do uší, můžete si pustit celý soundtrack zdarma

Brigáda týdne
Než se Mark Hamill prosadil jako herec a natočil Hvězdné války, pracoval ve fastfoodu Jack in the Box, odkud ho vyrazili. Teď se po letech na místo, kde začínal a nehezky skončil, vrací. 

Kozy týdne
Jako že opravdový kozy. Ty co mečí, vy čuňata. Dvojice kozlu ze čtyřky Thora byla asi to nejzajímavější na celém filmu. Ať už vás jejich zrůdné zvuky rozesmávaly, nebo jste kvůli nim krváceli z uší. V každém případě takhle ta obludná zvířata vznikala. 

Psi týdne
A ještě jednou DC Liga supermazlíčků. Nejsem si jistý, jestli člověk zodpovědný za tohle video je nejlínější člověk v branži, nebo největší génius. Ale vlastně mě nenapadá důvod, proč by dvanáctiminutové video plné roztomilých psů, co si hrají, nemohlo propagovat naprosto cokoliv

Kostýmy týdne
I Peter Parker musí jít z dobou a to, co se nosilo v šedesátých letech, by dnes na Avengers nejspíš dojem neudělalo. Jak se s přibývajícími odslouženými léty v superhrdinské branži měnily jeho kostýmy, zjistíte v tomhle videu. 

Gameplay týdne
Superhrdinská hra Gotham Knights, v níž dostanete do ruky čtveřici ochránců Gothamu, která se o město musí starat po Batmanově smrti, se představuje v novém videu. A pokud jste se těšili na Batgirl a její zaříznutí vás mrzí, tak tahle hra by vám mohla alespoň trochu zlepšit náladu. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaký film s Arnoldem Schwarzeneggerem jste viděli jako první a jak na vás zapůsobil. Všichni ti Terminátoři, Predátoři, Total Recall a další byli pro spoustu čtenářů MovieZone a jejich vkus evidentně dost důležití. Posuďte sami

Tentokrát se podíváme na Martina McDonagha. Tvůrce filmů V Bruggách, Sedm psychopatů nebo Tři billboardy kousek za Ebbingem máme v redakci hodně rádi a těšíme se i na jeho novinku The Banshees of Inisherin. A zajímalo by nás, jaký McDonaghův film máte nejraději vy. Názvy pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace