Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

I'm too old for this sh*t!


ikona
imf
kurt russelllethal weaponmel gibsonsequel
 

Zdá se, že Lethal Weapon 5 není tak mrtvým projektem, jak jsme si mysleli. V roce 2004 sice Gibson odmítnul čtyřicetimilionový (!) šek, kterým studio šermovalo před jeho osvíceným nosíkem, ale bylo to hlavně kvůli jeho zdárně se rozbíhajícím produkčním a režijním aktivitám. Teď když je Apocalypto v postprodukci, proběhne dost možná druhé kolo námluv (může se honorář ještě zvýšit?). Mel sice momentálně řeší trochu jiné problémy, spojené s řízením v opilosti (kvůli tomuto mediálnímu průšvihu se dost možná odloží premiéra Apokalypta, alespoň do doby než si Mel stihne vylepšit image na původní hodnoty :), ale Martin Riggs poletuje někde ve vzduchu. O čtyřce producenti v roce 1998 tvrdili, že je rozhodně poslední, ale v Hollywoodu platí nikdy neříkej nikdy. Zvlášť pokud jde o pokračování série, která celkově vydělala necelou miliardu dolarů.

Už ani nechci brečet nad stářím aktérů a vybředlostí série (i když čtyřka se mi líbila hodně, o tom žádná), v době návratu Rockyho, Johna McClanea, Ramba nebo Indiana Jonese si holt na zástupy důchodců musíme zvyknout a Mel Gibson ještě pořád vypadá celkem k světu, takže bych mu Riggse bez problémů uvěřil. Smlouvy však ještě nejsou podepsané a celý projekt má před sebou dlouhou cestu, takže momentálně uděláte nejlíp, když se nad vším jen tak lehce pousmějete.

Totéž můžete udělat nad chystaným Escape from Earth. Když jsem nedávno u Tarantinovy pecky Death Proof říkal, že doby Snakea Plisskena jsou nenávratně pryč, zřejmě se nějakou ozvěnou tahle urážka dostala k Johnu Carpenterovi a ten si jí vzal osobně. I když vlastně za všechno může spíš Kurt Russell. Ten měl s Paramountem podepsat smlouvu na tři filmy a vydupal si, že jedním z nich bude právě třetí dobrodružství slavného Snakea. Mírně vyděračská taktika pomůže oprášit osm let starý scénář, který tehdy odmítla všechna velká studia (stejně jako všechny televizní stanice před pár lety odmítly seriál o Snakeovi, protože se jim zdál příliš temný a bezútěšný). Zatím to vypadá, že Carpenter zašel na kafe do Paramountu a věci se začínají hýbat. Jak daleko je cílová páska? Hodně daleko, chlapci. Budeme rádi, pokud do té doby nezešedivíme. O dalším vývoji vás budeme informovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace