Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio a Scorsese budou bojovat o život


ikona
Spooner
Apple TV+Leonardo DiCaprioMartin Scorsese
Prověřená dvojice opět míří do trochu jiného žánru. 

Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese – dvojice, která patří v posledních dvou dekádách téměř neoddělitelně k sobě, a jejíž každá nová spolupráce budí velkou zvědavost. Ještě aby ne, když ze spojení slavného herce a legendárního režiséra vzešly pecky jako Vlk z Wall Street, Prokletý ostrov či Gangy New Yorku. Jejich kriminální novinku Killers of the Flower Moon, která bude pojednávat o vraždění členů indiánského kmene Osedžů, pak uvidíme na Apple TV+ (a podle všeho i v kinech či na festivalu v Cannes) nakonec až v květnu příštího roku. Jenže slavná dvojka se do té doby rozhodně nehodlá flákat a už chystá svůj další společný, v pořadí už sedmý, film. A opět u toho budou i kravaťáci z Applu.

Stejně jako v případě Killers of the Flower Moon, i tentokrát si vezme režijní matador na paškál předlohu od Davida Granna. Adaptace jeho knihy The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder by pak mohla být poměrně hutným survivalem. Příběh nás zavede do 18. století, kde budeme sledovat osud posádky britské lodi Wager, která ztroskotá na pustém ostrově. Kapitán a ostatní pak budou bojovat nejen o přežití, ale také o to, aby na ostrově zavládl pořádek. Přeživší tak budou zápasit nejen s extrémními přírodními podmínkami, ale také se sebou samými. Leo se Scorsesem zkrátka zase zkusí žánrově trochu něco jiného. I když pak námět nezní dvakrát originálně, v rukou režijní legendy se dá očekávat samozřejmě velmi silná podívaná. Ale s tím už tohoto věčného dua počítáme tak nějak automaticky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace