Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři zrušili Batgirl. Téměř hotový film hodili do koše.


ikona
Mr. Hlad
batgirlbatmanbrendan fraserhbo maxj.k. simmonsleslie gracemichael keatonwarner bros.
Těšili jste se na novou komiksovku? Tak můžete přestat.  

Warneři šetří a je to vidět i na tom, jak se chovají k HBO Max. Před pár týdny dostalo stopku hned několik projektů vznikajících přímo pro stream, investice do nového obsahu se značně zmenšily a šetření pokračuje. I když na první pohled způsobem, jaký nedává moc smysl. Warneři totiž zařízli prakticky hotovou komiksovku Batgirl, kterou údajně nehodlají vůbec poslat do světa. Ani do kin, ani na stream, ani jinam. 

Film měl jít původně přímo na HBO Max a bylo v plánu, že půjde o projekt, který bude menší než kinofilmy, ale zase ne žádná laciná ochotnická záležitost. Do Batgirl, příběhu dcery komisaře Gordona, z níž se stane ochránkyně Gothamu, se mělo narvat sedmdesát milionů dolarů a vedle Leslie Grace v hlavní roli se měli objevit J.K. Simmons, Brendan Fraser nebo Michael Keaton jako Batman. No a nic z toho nebude. 

Za vše prý může fakt, že rozpočet se nakonec kvůli covidu vyšplhal na devadesát milionů a to už byla možná až příliš velká suma na to, aby film putoval přímo na HBO Max. Zároveň ale ne dost velká na to, aby v kinech mohl uspět se ctí. Aby se z Batgirl stal „velký film“, potřebovala by ještě pár dalších milionů, aby se v postprodukci vylepšily efekty a to už se nikomu z kapsy vytahovat nechtělo. Krom toho první reakce z testovacích projekcí nebyly ani trochu pozitivní a Warneři se prý báli, že by si s Batgirl uřízli ostudu. Navíc tu je problém s Keatonovým Batmanem, který se měl pořádně představit ve Flashovi a bez něj by v Batgirl moc nedával smysl. A vyměnit Keatonova Batmana za Affleckova, jako se to teď stalo u dvojky Aquamana, nejspíš z těch či oněch důvodů nešlo. 

Warneři si zkrátka podle všeho spočítali, že mají v rukách film, který je příliš drahý pro stream a příliš malý pro kina a pokud by chtěli, aby uspěl, museli by do něj pumpovat další prachy. A jestli reakce z testovaček nekecaly, stejně by se jim fandové za kvalitu vysmáli. Rozhodnutí vzít prakticky hotovou Batgirl a hodit ji do koše však stejně moc nedává smysl. Uvidíme, co se bude dít dál, ale dost by nás překvapilo, kdyby ji za pár desítek milionů nechtěl z toho koše vytáhnout Netflix nebo jiná konkurence. 

---

Pusťte s náš MovieZone Live Speciál o Batman začíná

Nebo starší MZ Live, kde probíráme nového Batmana s Robertem Pattinsonem. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (138)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace