Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Osmá Mission: Impossible nabírá další hvězdy


ikona
do_Od
Christopher McQuarrieHolt McCallanyMission: ImpossibleNick OffermanTom Cruise
Tom Cruise bude v dalších dvou misích doslova obklopený hvězdami. 

Nevím jak vy, ale osobně bych klidně přetočil čas, vyhnul se podzimním stresům z covidu, tuhé zimě i jarním úklidům a zamířil rovnou do léta 2023, kdy má konečně premiéru v pořadí již sedmý díl akční série Mission: Impossible s podtitulem Odplata – První část. Jasně, dostali jsme letos Top Gun, ale pardon, McQuarrieho opus se zatím přece jen tváří, že bude upečený z trochu jiného, podstatně epičtějšího těsta. Toma Cruise navíc v kinech není nikdy dost, přidejte ještě natřískaný první teaser a máte zkrátka recept na obzvlášť dlouhé a bolestivé čekání.

Naštěstí je tu samotný McQuarrie, který ho fanouškům čas od času trochu zkrátí. Ať už fotkou z natáčení, nebo třeba videem, ve kterém hlavní hvězda skáče s padákem a zdraví nic netušící turisty. Tentokrát se pak režisér posledních nemožných misí rozhodl na Twitteru stylově oznámit obsazení ne jedné, ale rovnou dvou hvězd do připravovaného osmičky. Tou první posilou je Holt McCallany, kterého budete znát buď z Klubu rváčů, Mindhuntera nebo Rozhněvaného muže, a tím dalším pak legendární komik Nick Offerman aka Ron Swanson z nezapomenutelného seriálu Parks and Recreation.

Oba herci ztvární nějaké vysoce postavené vládní úředníky, přičemž McCallany se objeví už v sedmém díle, minimálně jeho postava tak první část Odplaty přežije. Obsazení této série se nicméně za posledních pár dílů celkem slušně rozrostlo, ostatně jen v tom dalším filmu se kromě McCallanyho dočkáme ještě kromě starých známých taky Caryho Elwese, Pom Klementieff, Shea Whighama, Esaie Moralese, Hayley Atwell nebo vracejícího se Henryho Czernyho. Datum premiéry sedmičky bylo posunuto 14. července 2023, druhá část pak do kin dorazí 28. června 2024.

- - - 

Vytáhni v hospodě: Mission: Impossible má svůj vlastní podcast Light the Fuse, který nedávno oslavil dvoustý díl. Sporadicky i s účastí Toma Cruise. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace