Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocky fasuje další spin-off


ikona
Spooner
creeddolph lundgrenivan dragorockyrocky balboasylvester stallone
Kdo se půjde porvat do ringu tentokrát? 

I když Sylvester Stallone pověsil své boxerské rukavice na hřebík a coby legendární Rocky Balboa se už asi nevrátí, franšíza žije dál. A to zejména díky Creedovi, který u diváků slaví solidní úspěch a hlavní představitel Michael B. Jordan se bude v blížícím se třetím díle snažit dokázat, že má kromě charismatu a boxovacího talentu také talent režijní. Jenže producentům jedna zápasnická série evidentně nestačí, a tak se dočkáme dalšího spin-offu. A nejspíš vás ani moc nepřekvapí, o kom že bude pojednávat. 

Ano, nový film ze světa Rockyho by se měl točit kolem Ivana Draga s tváří Dolpha Lundgrena. Informací o projektu zatím příliš není, jelikož produkce ještě nedostala od MGM oficiálně zelenou, studio už však najalo scenáristu Roberta Lawtona na napsání příběhu. Ten má na kontě také nerealizovaný projekt Becoming Rocky o vzniku původního filmu, a i když se tohoto kousku nedočkáme, Lawton svou prací kravaťáky evidentně zaujal. Ve snímku bychom tak měli ještě více prozkoumat minulost Draga a jeho rodiny. Zatím není stoprocentně jasné, zda dorazí Lundgren či Florian Munteanu coby jeho syn z druhého Creeda, i když s jejich účastí se asi dá předběžně počítat.

Ne každému ale dělá zpráva o novém projektu ze světa Rockyho radost. Sylvester Stallone už si totiž stihl na sociálních sítích vylít svůj vztek (během měsíce už podruhé) na producenta Irwina Winklera a jeho syny Charlese a Davida, kteří vlastní k franšíze práva. Zkrátka se mu nelíbí, jak franšízu dál ždímou, a že hodlají zneužít další postavu, kterou Sly vytvořil. Svůj vztek směřoval i k Dolphu Lundgrenovi, jenž mu i přes jejich údajné přátelství o těchto plánech nic neřekl. Sly už sice emotivní status smazal, na internetu už si však samozřejmě žije svým životem. Zdá se, že okolo tohoto projektu bude díky zákulisním konfliktům ještě dost horko.

--- 

Vytáhni v hospodě: Na třetího Creeda si pak počkáme o pár měsíců déle. Premiéra byla odložena z letošního podzimu na březen příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace