Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #676 o Stranger Things a Baby Yodovi


ikona
Mr. Hlad
baby yodablack panthereddie munsonobi-wan kenobistar warsstranger thingsthorvíkendový výplach
Jak to vypadalo, když si Eddie zahrál s Metallicou? Který superhrdina se nejspíš dočká nové hry? A kolik vás bude stát vlastní Baby Yoda?  

Skoro srpnový výplach

Grogu týdne
Grogu alias Baby Yoda byl tak populární, že se bude muset vrátit i ve třetí řadě Mandaloriana. Jestli to je dobře, nebo ne, to zjistíme příští rok. Každopádně pokud byste ho chtěli mít doma v co možná nejrealističtější podobě, není problém. Jen si připravte nějakých sto tisíc dolarů. 

Zážitek týdne
Eddie Munson byl jednoznačně jednou z nejzábavnějších postav celý Stranger Things a jeho velkolepý odchod ze scény za zvuků Metallicy dost možná nejlepší scénou celé poslední řady. A evidentně si to myslí i samotná Metallica, která Josephu Quinnovi, který si Eddieho zahrál, přichystala docela sympatické překvapení. 

Recap týdne
Na HBO Max se vrací Harley Quinn. Animovaný seriál je jedna z nejzábavnějších věcí, které DC poslalo v posledních letech do filmového světa, ale je to pořádná divočina, takže naskočit do něj není žádná sranda. Nováčci by samozřejmě měli jet od první sezóny, ale i fandové by si měli zopakovat první dvě řady alespoň tímhle videem. 

Hra týdne
Teď si dáme jeden sympatický, ale neověřený drb. Electronic Arts chystají údajně hru podle Black Panthera. Mělo by jít o RPG z otevřeného světa a podle všeho bude dějově částečně navazovat na druhý celovečerní film. Zatím nikdo nic nepotvrdil, ale vzhledem k úspěchu jedničky by hra dávala smysl. Vedle návratu herního Spider-Mana a hry s Wolverinem v hlavní roli, které se chystají na příští rok, by to mohl být další zajímavý kousek. 

Loď týdne
Disneymu už nestačí zábavní parky, má i zábavní lodě. Na Disney Wish se asi podívá málokdo z nás, ale pokud byste chtěli vědět, co všechno se tu dá a nedá dělat a jestli by vás mělo mrzet, že jede v létě do Sedmihorek a ne sem, tak si pusťte tohle video. 

Song týdne
Seriálový Obi-Wan Kenobi nebyl taková pecka, jak bychom si asi představovali, přesto se k němu někteří lidé vracejí. Třeba RoyishGoodLooks, který pro Obi-Wana složil písničku. Trochu ubulenou, ale celkově OK. Tak si ji pusťte. 

Klasika týdne
Western V pravé poledne se řadí k těm nejslavnějším žánrovým kouskům. Gary Cooper se v něm musí postavit muži, kterého poslal před lety do vězení a on a jeho parťáci teď chtějí pomstu. No a teď to tahle klasika zkusí v divadle. S premiérou na Broadwayi se počítá na příští rok a adaptaci napíše Eric Roth, který má na kontě třeba Forresta Gumpa. 

Divadelní představení týdne
Pro spoustu rodičů je synonymem pekla chodit na školní divadelní představení a muset sledovat desítky cizích a často se trápících dětí, než budou moci zatleskat tomu svému. Ale on je možná problém i v tom, co musejí prckové hrát. S divadelním Thorem by ta školní představení nemusela být takové zlo. 

Reklama týdne
Červený kříž do toho v Americe docela šlápnul a rozjel kampaň, ve které žádá lidi, aby darovali krev. A rozhodl se zkusit to přes horory. A aby toho nebylo málo, má u toho i Neve Campbell, kterou údajně neuvidíme v šestém Vřískotu, takže si ji užijte alespoň tady. 

Duel týdne
Do_od se minule ptal, na který z filmů z marvelovské fáze 5 a 6 se nejvíc těšíte. Nejvíc hlasů získal nový Blade, který to ale při souboji s dnes už klasikou Wesleyho Snipese nebude mít úplné snadné. My se každopádně těšíme taky. 

Dnes se podíváme na oslavence Arnolda Schwarzeneggera, který má čerstvě pětasedmdesát. Nás by zajímalo, jaký byl první film s Arnoldem, který jste viděli a co jste na něj říkali. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace