Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleckův Batman míří do druhého Aquamana


ikona
Spooner
aquamanbatmanben affleckdcjames wanjason momoa
Aquaman mění jednoho Batmana za druhého. 

V komiksové stáji DC a u Warnerů jsou ze svých následujících titulů možná trochu nervózní. Black Adam si na sebe díky účasti Rocka asi vydělá, úspěch druhého Shazama! je tváří v tvář sterilní upoutávce i kinobitvě s druhým Avatarem hodně nejistý a největší nervozita panuje jistě u sólovky Flashe, kolem něhož je kvůli (mírně řečeno) problematickému chování Ezry Millera poměrně horko. Naštěstí ještě před komiksovým rychlíkem dorazí ještě dvojka Aquamana od Jamese Wana, která by snad měla být komerční jistotou, s níž budou tvůrci opět atakovat miliardu. A dorazí v ní i jedno nečekané překvápko. 

Ano, za vodním hrdinou dorazí Bruce Wayne s tváří Bena Afflecka. Ten se objeví samozřejmě i ve zmiňovaném Flashovi, kde se Affleck údajně s Batmanem definitivně rozloučí. Jelikož se ale nakonec rychlý supehrdina o rok přesunul, stihne se slavný herec mihnout ještě v dalším blockbusteru. Ostatně, za jeho účast v Aquaman and the Lost Kingdom budou moci fanoušci poděkovat právě Flashovi. Původně měl totiž Jasonovi Momoovi dělat společnost Batman Michaela Keatona

Jeho návrat do ikonické role proběhne však právě ve Flashovi, a tak by jeho účast zde nedávala moc smysl. A proto se zkrátka nahradí jeden Batman tím druhým a Keaton si na svůj comeback ještě počká. Zatím není jasné, jak velkou roli bude Aflleck v komiksovce vůbec mít. Dá se ovšem očekávat jen menší role, nejspíš i na hranici camea. A možná Bruce Waynea uvidíme i bez netopýřího obleku. I přesto se jedná pro tvůrce o milý doping, jenž by mohl případný komerční úspěch Aquamana ještě více pojistit.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (44)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace