Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix oznámil pokračování The Gray Man


ikona
do_Od
NetflixprequelRussoovésequelspin-offThe Gray Man
Russoové do toho na Netflixu hodlají šlápnout se vším všudy. 

Akční velkofilm The Gray Man na Netflixu zaznamel pátý největší filmový otevírák od chvíle, kdy loni v létě začal Netflix zveřejňovat čísla sledovanosti. Konkrétně to dělalo něco málo přes 88 milionů zhlédnutých hodin za první tři dny od premiéry. To znamená, že se novinka režisérů Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame zařadila až někam za Stánek s polibky 3 (90 milionů), Projekt Adam (92 milionů), K zemi hleď! (111 milionů) a Red Notice (148 milionů). To není úplně snový start nové velebené série, která by v následujících letech měla k televizi (a hlavně k placení měsíčních poplatků) přitáhnout davy nových lidí. Přidejte tragické hodnocení na Rottenech a rozpačité dojmy diváků a máte spíš projekt, u kterého by si za normálních okolností každé studio dobře rozmyslelo, jestli spěchat na pokračování, nebo raději utratit peníze jinde. Netflix ale není běžné studio a klesající počet předplatitelů není normální situace, čerstvě tak streamovací gigant spolu s bratry Russoovými oznámil, že chystá nejen pokračování, ale zároveň i spin-off. Jdeme tzv. all in.

Klasické pokračování napíše polovina scenáristického dua Stephen McFeely a Christopher Marcus, které má na svědomí jak jedničku, tak i veškeré předchozí marvelovky obou bratrů. Tentokrát se ale na projektu bude podílet už jen McFeely. Anthony a Joe se pak vrátí k režii dvojky, v níž se v hl. roli opět dočkáme Ryana Goslinga, o jehož postavě koneckonců vzniklo hned několik knih. Materiálu na sequely je tedy víc než dost.

Co se spin-offu týče, tady míříme mezi nepotvrzené spekulace, údajně by se ale mělo jednat o prequel zaměřující se na chváleného kníratého záporáka Lloyda Hansena s tváří charismatického Chrise Evanse. Teoreticky by nás tak měl čekat film o tom, jak se z nadějného agenta CIA stal vyšinutý magor unášející děti a posílající ozbrojené zabijáky do samořízených tramvají ničit kulturní památky. Cool. Tenhle projekt však zatím nemá režiséra.

Russovi tak skrze svoji produkční společnost AGBO hodlají na Netflixu stvořit rovnou celé universum točící se kolem dalších Gray Manů, přičemž by asi nikoho nemělo překvapovat, kdyby v budoucnu došlo na oznámení i seriálových spin-offů o jedné nebo vícero představených postav z jedničky. Stejně tak by se vlastního filmu mohla dočkat Ana de Armas, která už takhle ale bude mít wickovskou Ballerinu, čili by jí to možná nedávalo smysl. V úvahu ale připadají i Jessica Henwick nebo Regé-Jean Page. Nám nezbývá než doufat, že do těch dalších věcí půjde přece jen trochu víc snahy a taky srdíčka, protože osobně fakt nemám potřebu trávit další dvě hodiny s takhle unylými hrdiny. Necháme se ale překvapit.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace