Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum dobývá vesmír


ikona
Mr. Hlad
apple tvchanning tatumchris evansjason batemanproject artemisscarlett johansson
Channing Tatum a Scarlett Johansson ve vesmírném závodu 

Už jsme si celkem zvykli na to, jak jsou rozdané karty mezi streamovacími službami. Amazon se soustředí na chlapy po třicítce, Netflix vypustí do světa všechno, co může a Apple nejde po kvantitě, ale po kvalitě. Takže na Project Artemis jsme byli celkem zvědaví, i když jsme moc nevěděli, o co půjde. Údajně se má odehrávat v šedesátých letech a točit se okolo vesmírného závodu mezi USA a Sovětským svazem, jak moc realistické a jak moc sci-fi to však bude, to ví jen u Applu. 

O projektu jsme psali už před nějakou dobou. Hlavně proto, že se kolem něj motali zajímaví lidé. O hlavní role se měli podělit dlouholetí kámoši Chris Evans a Scarlett Johansson, která i produkuje, a režii dostal na starost Jason Bateman, jemuž to za kamerou jde nečekaně dobře. Jenže právě on Project Artemis nedávno opustil a údajně kvůli tomu, že se mu nelíbilo směřování příběhu. Následovalo zdržení a odchod Chrise Evanse, jenž si tyhle prodlevy nemohl dovolit. 

No a teď tu máme náhradu. Channing Tatum posledních pár let svou kariéru trošku flákal. Od pět let starých Loganových parťáků vlastně jen daboval, pokud nepočítáme cameo v loňském Free Guy, a před kamery se vrátil až letos s dojákem Pes a hitem Ztracené město. A vypadá to, že hodlá zase hrát na plný úvazek. Krom Project Artemis chystá trojku Magic Mika a thriller Pussy Island o jednom milionáři, který na svém soukromém ostrově dělá dost divné věci. My jsme každopádně zvědaví, jak mu půjde dobývání vesmíru. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace