Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat do Středozemě a pokračování hororové klasiky


ikona
Mr. Hlad
jude lawjulia robertsleave the world behindna obzorupán prstenůpeter pan
Kdo založil Helmův žleb? Zvládne David Lowery pohádkovou disneyovku? A která hororová legenda se vrátí?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru The Independent odhalí mladá novinářka ošklivé tajemství prezidentského kandidáta. Scenáristka Posledního souboje proti sobě v komedii Beth and Don postaví manželský pár, který si potřebují vyříkat jednu vcelku důležitou věc. 

V dramatu Leave the World Behind dojde na střet dvou rodin a možná i na blížící se apokalypsu. Animovaná podívaná Ozi – Voice of the Forest se bude točit okolo odlesňování a toho, jak ničí domovy orangutanům. 

V dramatu I Used to be Famous bude bývalá popová hvězda Ed Skrein zkoušet comeback, ale místo úspěchu najde nečekané přátelství. Režisér nového Halloweenu David Gordon Green se vrhl na Exorcistu. Zvládne i další hororovou klasiku? 

David Lowery se nečekaně vrhl na disneyovku a natočí novou verzi klasiky Peter Pan & Wendy, zloducha si zahraje Jude Law. Eric Bana bude v detektivce Force of Nature zjišťovat, co se stalo na jednom zdánlivě obyčejném výletě. 

V animáku The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim se podíváme zpátky do Středozemě do doby, kdy byl založen Helmův žleb. Dance First bude biografie Samuela Becketta, spisovatele, který měl hodně divoký život. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace