Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #674 o Breaking Bad a Knight Riderovi


ikona
Mr. Hlad
breaking badjurassic parkknight ridermarvelofficevíkendový výplach
Kteří filmoví hrdinové budou mít vlastní sochu? Chcete si hrát s KITTem, nebo partou z Kanclu? A jak dlouho trvá čtvrtá fáze marvelovek?  

Letní výplach

Hrdina týdne
Paul Rudd se pomalu připravuje na třetího Ant-Mana, ale považovat tenhle jeho dobrý skutek za PR, to by bylo cynické. Rudd si totiž začal psát s klukem, kterému asi jeho okolí dost ošklivě komplikuje život. A krom toho, že mu poslal podepsanou ant-manovskou helmu, to vypadá, že se z nich stali i celkem kámoši. 

Reklama týdne
Orlando Bloom byl superhvězdou jen chvíli a tak trochu mu kariéru zabilo geniální, ale neúspěšné Království nebeské. Ovšem s mečem mu to jde pořád. I když s ním máchá v reklamě na další idiotskou hru na mobily

Arcane Intro týdne
Animák Arcane patří k tomu nejlepšímu, co v posledních letech mezi seriály vzniklo. A evidentně inspiroval i fanoušky jiných jiných her než League of Legends. Snad se tedy někdy dočkáme i opravdového Mass Effect. 

Lego týdne
Svoje Lego mají Star Wars, Jurský svět, Pán prstenů i Simpsonovi. No a teď došlo na další seriálový fenomén, v říjnu se totiž objeví Kancl. A nebude to žádný prcek

Socha týdne
Nevím, jestli je to super, nebo je to fakt divný, ale hrdinové seriálu Breaking Bad budou mít v Albuquerque sochu. Odhalena bude 29. července a divné na tom není to, že jde o seriálové hrdiny, ale vlastně o dost velké svině. Na druhou jiní slavní rodáci než Jesse Pinkman a Walter White nás fakt nenapadají. 

Délka týdne
Čtvrtá fáze marvelovských filmů zatím trošku drhne. Skutečně dobrý film a nějakou velkou událost jsme zatím nedostali, ale Disney začal krom filmů dojit i seriály. A i když můžeme mít pocit, že se toho celkově zatím ve čtvrté fázi fakt moc nestalo, rozhodně to trvalo docela dlouho

Playmobil týdne
Pokud vám z nějakého důvodu domů Lego nesmí, nebo nejste fanoušky Kanclu, ale spíš osmdesátkových akčňáků, tak tu pro vás taky máme stavebnici. A se vší úctou ke Stevu Carellovi a jeho partě, mít doma Davida Haselhofffa a KITTa, to je jiná liga. Knight Rider přijíždí

Hračka týdne
Co je zábavnější než tyranosaurus z Jurského parku? Tyranosaurus z Jurského parku, který žere právníka, co se před ním zkusil schovat na hajzlu. A u Mattelu to moc dobře vědí

Hra týdne
O hře MultiVersus už jsme ve Výplachu tuším psali. Warneři si zkrátka udělali kopii Super Smash Bros., ve které se porve strašná spousta hrdinů warnerovských filmů a seriálů. A teď konečně víme, jak to celé bude vypadat. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jestli hrajete nebo jste hráli Dungeons & Dragons. A pár vás bylo. Možná jsme se měli zeptat přímo na Dračí doupě. 

Tenhle týden jsme vydali MovieZone vs. Will Smith, kde jsme probírali kariéru hollywoodské superhvězdy. A nás by zajímalo, jaká je podle vás nejlepší role Willa Smithe. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace