Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Gosling si brousí zuby na Marvel


ikona
Mr. Hlad
disneyghost riderkevin feigemarvelryan gosling
Gosling chce osedlat pekelnou motorku 

Najít dnes hereckou hvězdu, která by za sebou ještě neměla roli v superhrdinské komiksovce, je čím dál těžší. Ryanu Goslingovi se ovšem daří pláštěnkám vyhýbat, i když podle všeho to není proto, že by proti nim něco měl. Nebo možná má, ale jeho agent mu řekl, že není úplně dobrý nápad se tomu vyhýbat. 

Gosling byl teď hostem v podcastu Happy Sad Confused a řeč došla i na komiksovky, respektive na postavu jménem Nova, což je člen vesmírné policie Nova Force, kterou můžete znát ze Strážců Galaxie a s jehož představovačkou ve světě MCU se prý počítá. Goslingovo jméno padlo v souvislosti s castingem, on to teď však popřel. Zuby si totiž brousí na úplně jiného superhrdinu. 

Kdyby dostal šanci, rád by si totiž zahrál Ghost Ridera. Pekelný motorkář s hořícím ksichtem toho zatím mimo komiks moc nepředvedl. Filmy s Nicolasem Cagem jsou jeden horší než druhý a Ghost Riderova hostovačka v seriálu Agenti SHIELD byla sice fajn, k vytouženému spin-offu ale nakonec nevedla. Ale vzhledem k tomu, že nejde o žádného nýmanda, dá se počítat s tím, že Kevin Feige by se vůbec nebránil tomu, kdyby se v MCU objevil. A třeba zrovna s tváří Goslinga. 

---

Vytáhni v hospodě: Když před pár lety Mahershala Ali vyhrál druhého Oscara a chvilku na to řekl, že chce hrát Bladea, tak tu roli dostal. Kevin Feige očividně poslouchá a Goslingovi by asi „ne“ taky neřekl. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace