Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí čtvrtého Kapitána Ameriku?


ikona
Spooner
anthony mackiechris evanskapitán amerikamarvel
Sází Marvel na režijní eso, nebo zase jednou na zcela neznámé jméno? 

U Marvelu sice aktuálně žijí premiérou čtvrtého Thora, který sbírá hodně rozporuplné ohlasy a Taika Waititi se evidentně svým přepáleným humorem netrefil spoustě lidem do noty. Kevin Feige a spol. už ovšem samozřejmě ve velkém plánují další očekávané celovečeráky. Jedním z nich je také čtvrtý Kapitán Amerika. V tom už ale logicky nepotkáme Stevea Rogerse s tváří Chrise Evanse, ale jeho následovníka Sama Wilsona v podání Anthony Mackieho. Ten si v Avengers: Endgame převzal od svého kámoše ikonický štít, až v seriálu The Falcon and The Winter Soldier se však okřídlený hrdina stal jeho oficiálním nástupcem. Nový film by se pak měl odehrávat po seriálových událostech a mají ho na starosti i stejní tvůrci, showrunner Malcolm Spellman a scenárista Dalan Musson. A nyní už víme, kdo očekávanou marvelovku natočí.

Režisérem čtvrtého Kapitána Ameriky se totiž stává Julius Onah, tedy nepříliš známý tvůrce, jehož dosavadní filmografie nás moc velkou důvěrou nenaplňuje. Má totiž na kontě průměrného Dokonalého studenta a zejména nepodařené sci-fi The Cloverfield Paradox, jimž neudělal fandům série Cloverfield moc radost. Zkrátka jméno, jemuž byste komiksový blockbuster zrovna nesvěřili. Onah sice může samozřejmě překvapit, zatím to ale vypadá, že se u Marvelu vydali zase jednou cestou rutinéra, který bude do puntíku plnit jejich zadání. O samotném ději či datu premiéry se bohužel zatím nic neví. I po jménu režiséra tak hodně fanouškovských otázek okolo tohoto projektu zůstává.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace