Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #673 o Stranger Things a Thorovi


ikona
do_Od
dungeons and dragonskarlovy varystranger thingsvíkendový výplach
Jak dlouho trvá nejdelší hra D&D na světě, v čem se liší seriál The Boys od komiksu a na kterém place je největší sranda? 

Výplach, kdy už jsou všichni zpátky z Varů

Děkovačka týdne

MFFKV je u konce a mně dělá ohromnou radost, že parádní dokument PSH Nekonečný příběh, na němž se coby scenárista podílel Petr Cífka aka Cival aka alfa a omega celé MovieZone, zvítězil v divácké kategorii. Radost mi to dělá zejména proto, že tím pádem dostal muž se Supermanem na ikonce možnost vystoupit na pódium a pronést děkovnou řeč, která byla jako vždy naprosto nekompromisní. Protože jak často máte šanci se zeptat Marka Ebena, jestli máte odněkud vysmahnout, hm? Zasmát se můžete ve 33. minutě tady a kompletní shrnutí letošního ročníku pro vás sepsal Rimsy zde.

Pohled do zákulisí týdne

Čtvrtý Thor to na sociálních sítích docela schytává, divácké skóre na Rottenech ale ukazuje veskrze spokojenost a dolary pochopitelně budou přitékat ve velkém. O tom, jestli už to Taika se svým typickým humorem tentokrát přehnal, nebo ne, se tak nejspíš budeme moci hádat ještě pár týdnů. Minimálně v následující zhruba osmiminutovém pohledu do zákulisí to ale vypadá, že se všichni dobře bavili.

Dungeons & Dragons týdne

Jak dlouho může trvat jedna hra D&D? To asi záleží na výběru dobrodružství i na tom, co hráči vlastně chtějí. V zásadě se ta délka může pohybovat od jednoho večera, přes jeden týden, měsíc, nebo třeba rok. Následující frajer už ale pořádá dobrodružství přes 40 let.

Nejhnusnější gameplay týdne

Tušili jsme to už po oznámení a nejnovější gameplay nám to potvrdil. Nová hra ze světa Pána prstenů, kde se chopíte ovládání Gluma, abyste se následně plazili Mordorem, vypadá nejen nehorázně zbytečně a nezábavně, především je ale taky extrémně ošklivá. Tohle bude velký fail.

Herní reveal týdne

U her ještě zůstaneme. Zatímco Glum schytává kritiku od půlky internetu, ostatní mile potěšilo odhalení nové hry Robocop: Rogue City, které svoji tvář a hlas oficiálně propůjčila taky hvězda původních filmů Peter Weller. Na GOTY to nevypadá, hned jsem si ale při sledování traileru říkal, jaká škoda, že se nový film nevydal podobnou cestou. Robocop by si určitě zasloužil ještě jeden pokus o návrat, třeba ve stylu Dredda.

Alternativní konec týdne

Druhý Doctor Strange nám moc velkou radost neudělal. Minimálně jako celek šlo o velké zklamání, které zachraňovaly jenom různé specifické části, jako třeba konec se zombie Strangem. Nyní se každopádně i tahle marvelovka dočkala svého alternativního a dost možná mnohem logičtějšícho zakončení od HISHE.

Stranger Things D&D týdne

Tenhle týden byl plný nejrůznějších D&D událostí, což není zase takové překvapení, jelikož tahle komunita zažívá nejen díky seriálu Stranger Things v posledních letech masivní boom. Pokud jste to nikdy nezkoušeli a zajímalo by vás, jak vlastně taková hra vypadá, můžete se inspirovat třeba letošní ukázkou od samotných členů Hellfire Clubu.

Rozdíly týdne

Tenhle týden skončila také třetí řada populárního komiksového seriálu The Boys neboli Banda. Pokud vás někdy zajímalo, jak se liší seriál od předlohy, tak následující video to shrnuje docela dobře.

Rozhovor týdne

No a tradičně musím zmínit i nový díl First We Feast. Tentokrát si moderátor Sean Evans pozval herečku Tessu Thompson známou třeba z Creeda, nebo taky Thora, její zápolení s pálivými křídly si můžete pustit níže.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, komu z dětí ze Stranger Things prorokujete velkou kariéru. Vyhrála Millie Bobby Brown, kterou ale zároveň i dost lidí zjevně nesnáší, což je celkem smutný. Každopádně přáli byste to i Sadie Sink, což je zejména po výkonu ve 4. sérii docela fér.

Dnešní duelová otázka je sice jednoduchá, ale taky už hodně geekovská. Zajímalo by mě, jestli tady někdy hrálo nebo třeba i pravidelně hraje D&D. Do předmětu napište jednoduché ANO, pokud hrajete, a v textu se můžete třeba pochlubit s vaší nejlepší hrou. Určitě nebudu sám, kdo třeba ocení i nějaké tipy, jak začít.

Toť vše a za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace