Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #672 o Deadpoolovi a Darth Vaderovi


ikona
Mr. Hlad
darth vaderdeadpooldoctor strangestar warsstranger thingsthorvíkendový výplach
Jak by dopadl Doctor Strange s Deadpoolem? Proč je Darth Vader borec? A chtěli byste baťoh jako hrdinové Stranger Things?  

Výplach, kdy jsou všichni ve Varech

Role týdne
Druhý Doctor Strange už je na Disney+, takže ho už snad viděl každý, kdo o to měl alespoň trošku zájem. Asi tedy všichni víme, že tam dojde na scénu, kdy se Wanda potká s hrdiny z alternativní reality a nedopadne to pro ně dobře. Krom těch, kteří jsou ve filmu, ale málem dorazil ještě někdo. A mohlo to dopadnout hodně ošklivě

Thor týdne
Chris Hemsworth se jako jeden z dnes nejpopulárnějších marvelovských hrdinů představil v roce 2011 a asi si nedovedl představit, že o jedenáct let později bude mít na kontě čtyři sólovky, čtyři týmovky a jednu hostovačku. No ale stalo se. 

Epizoda týdne
Seriálovou Harley Quinn u nás můžete vidět na HBO Max a rozhodně byste jí měli dát šanci, protože je to hodně povedená a nečekaně chytrá zábava. Třetí série dorazí už brzy, ale pokud HBO Max nemáte a chcete vyzkoušet, jestli by to mohl být seriál pro vás, DC a Warneři uvolnili úplně první epizodu na Youtube. Tak to zkuste. 

Půjčovna týdne
Před pár lety byla společnost Blockbuster gigant a největší jméno mezi videopůjčovnami týdne. Pak přišel Netflix. Pořád ale existuje The Last Blockbuster, kam můžete přijít a půjčit si film na fyzickém médiu. Třeba Morbia. Těch tam mají dost

Guillermo týdne
Guillermo od Jimmyho Kimmela si přizval na interview hvězdy nového Thora. A samozřejmě si moc nepovídají, ale dělají kraviny s kladivem. 

Vysvětlení týdne
Po premiéře čtyřky Avengers se fandové ptali, proč se Ant-Man nezmenšil, nevlezl do Thanosovy řitě a nezlikvidoval ho… jaksi zevnitř. Paul Rudd na to má odpověď. Skoro

Merch týdne
Stranger Things skončili, čtvrtá řada se hodně povedla a fanoušky je potřeba trošku podojit. Takže pokud máte prachy a chcete si nějakou tu strangerthingovskou věc pořídit, zkuste to tady. Alespoň to jsou praktické věci a ne úplné voloviny. A vypadají dobře

Deadpool týdne
Třetí Deadpool se už pomalu chystá, údajně se nemáme bát, že by vyměknoul a prý si brousí zuby na celé MCU. A už to začíná. Stačilo by přizvat ho do dvojky Doctora Strange a všechno mohlo být úplně jinak. 

Vader týdne
Darth Vader je jeden z nejlepších filmových záporáků a zároveň tragických hrdinů všech dob. Před pár týdny to zkusil připomenout v jinak ne úplně povedeném Obi-Wanovi a jestli se mu to povedlo, nebo ne, to musí posoudit každý sám. Ale pokud si nejste jisti, tohle video vám snad připomene, proč je tahle postava tak boží. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejšílenější a nejdivočejší komedii a docela to u vás vyhrál Klub sráčů. Pár bodů ale posbíral třeba i Freddyho úlet. 

Dnes by nás vzhledem k závěru čtvrté řady Stranger Things zajímalo, komu z mladých herců z tohohle seeriálu prorokujete hollywoodskou kariéru. Jména herců piště do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace