Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nesmrtelní drsňáci a naštvaní důchodci


ikona
Mr. Hlad
charlize therondogmanluc bessonman called ottona obzoruold guardroman polanskithe palacetom hanks
Jak moc otravný důchodce je Tom Hanks? Užívá si Charlize Theron nesmrtelnost? A má Luc Besson rád pejsky?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V dramatu True Spirit se seznámíte s mladou dívkou, která jako nejmladší člověk obeplula svět. A úplně sama. V dramatu The Storied Life of A. J. Fikry se Rajesh z Teorie velkého třesku ocitne až na samém dně. A pak dostane šanci na lepší život. 

Netlixovská komiksovka The Old Guard 2 vrací na scénu partu nesmrtelných drsňáků, kterým šéfuje Charlize Theron. A čekají je velké problémy. V Boy Kills World se bude Bill Skarsgård mstít za smrt svých blízkých. 

V hororu The Refuge představí Renny Harlin vojáka, který si domů z Afghánistánu přivezl jeden hodně nepříjemný problém. V hořké komedii A Man named Otto se životem otrávený důchodce Tom Hanks nečekaně spřátelí se svými sousedy. 

Luc Besson se vrací k malým filmům a v dramatu DogMan bude vyprávět příběh mladíka, který se díky lásce ke psům pokusí vyrovnat se se svou ošklivou minulostí. Roman Polanski vás v dramatu The Palace pozve na oslavy konce roku 1999. 

Nová pixarovka Elemental bude řešit, jestli spolu můžou randit dva zcela odlišní mladí elementálové – ohnivá holka a vodní kluk. V komedii Providence budou obyvatelé malého městečka řešit vraždu. A taky zjišťovat, komu patří milion dolarů. 

Tak na co se těšíte? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace