Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jihokorejská krimi Gangster, policajt a ďábel se dočká remaku


ikona
do_Od
cizojazyčnýGangster, Policajt, ĎábelJižní Koreakrimiremake
Drsný krimi thriller z Jižní Koreje se dočká nového zpracování. 

Remaky cizojazyčných filmů tu byly, jsou a už nejspíš vždycky budou. Důvody asi není třeba vysvětlovat, nás většinou zajímá hlavně to, jestli z toho vyleze aspoň koukatelná podívaná, nebo jen další zbytečnost. Zkušenost z posledních let bohužel napovídá, že to většinou dopadá tím druhým způsobem, snít ale můžeme. Teď jde každopádně na dračku cokoli z Jižní Koreje a jinak tomu nebude ani v případě následujícího díla.

Nově se totiž amerického remaku dočká i povedený jihokorejský thriller Gangster, policajt a ďábel, v němž si hlavní roli před pár lety zahrál i Dong-seok Ma, jehož budou diváci znát třeba z marvelovky Eternals nebo Vlaku do Pusanu. Ten si pak jako jediný navíc svoji roli šéfa obávaného gangu zopakuje i v nové verzi. Další detaily, jako kdo třeba film natočí, v tuto chvíli nejsou známy. Jedním z producentů je ale i Sylvester Stallone skrze svoji produkční společnost Balboa Productions. A toho bychom pochopitelně rádi viděli ve všem, ačkoliv nejspíš bude zaneprázdněný se svým novým seriálem Tulsa King.

Původní film vyprávěl o dvou mužích na opačných stranách zákona, kterak se snaží dopadnout násilného sériového vraha. Každý přitom ale sleduje tak trochu jiné cíle. Snímek měl kdysi premiéru na festivalu v Cannes a později se dočkal velmi pozitivního přijetí i u amerických kritiků. Remaku se každopádně dočká třeba i oscarový Parazit Džun-ho Ponga.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace