Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron Diaz se vrací z hereckého důchodu


ikona
Mr. Hlad
back in actioncameron diazjamie foxxnetflix
Čtyři roky flákání stačily 

Netflixu se nedaří. Respektive tak napůl, pořád zůstává gigantem, ale remcání předplatitelů je mnohdy hlasitější než remcání akcionářů, jimž se blbě vysvětluje, že zlaté časy možná skončily. Co všechno by Netflix měl a neměl dělat, probíráme ve Filmech v síti a vlastně všude jinde. Vlastně jako skoro celý internet, který se zabývá současnou kinematografií. U Netflixu vědí, že před nimi roste obrovský problém, musí však jet dál. A než vymyslí, jak své snímky lépe produkovat, efektněji prodávat a nakonec na tom zase vydělávat, musí točit dál. A ideálně s velkými hvězdami, aby předplatitelé měli pocit, že tu přeci jen je něco, co stojí za pozornost. 

Teď se Netflixu povedl docela zajímavý kousek, do filmu Back in Action totiž zlákali nejen Jamieho Foxxe, ale i Cameron Diaz. Foxxovi se na Netflixu celkem líbí, natočil tu akční sci-fi Projekt Power, sitcom Neztrapňuj mě, tati! a v létě bude lovit upíry v Day Shift. No a Cameron Diaz? U ní jsme trošku překvapení, že vůbec dorazí. V roce 2018 totiž oficiálně ukončila kariéru s tím, že se chce věnovat rodině. O čem Back in Action bude a kdy bychom ho mohli vidět, to netušíme. Doufejme, že Cameron Diaz se vrací kvůli kvalitě a ne kvůli tomu, že potřebuje prachy a je jí jedno, v čem se objeví. 

---

Vytáhni v hospodě:  Jamie Foxx natočil záznam telefonátu, ve kterém Diaz ukecává s pomocí fotbalové superstar Toma Bradyho

Ve Filmech v síti speciál probíráme Streamovací války a proč to Netflix  nebude mít vůbec snadné

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace